Heosafe

Heosafe sloten nu ook voor nieuwe Sprinter

Accessoires

Heosafe maakt sloten met een draaiknop of een sleutel, onder meer voor de cabine. Heosafe-sloten zijn nu ook verkrijgbaar voor de nieuwe Mercedes Sprinter.

Heosafe is extra beveiliging

Wie zijn (bus)camper extra wil beveiligen, kan daarvoor de sloten van Heosafe gebruiken. De sloten zijn er voor de deur in het woongedeelte en de garageluiken. Ook voor de schuifdeur en achterdeuren van een buscamper zijn ze te koop. Daarnaast maakt Heosafe cabinesloten. Die laatste zijn vanaf deze maand ook verkrijgbaar voor de nieuwe Mercedes Sprinter.

Heosafe

De cabinesloten voor de Sprinter worden verkocht als set van twee. Let er bij aanschaf wel op dat je de juiste hebt. Bij de cabinesloten dien je te letten op het bouwjaar van de camper. Er zijn heel wat combinaties mogelijk. Je kunt tot aan vijf sloten met dezelfde sleutel bedienen. Verschillende veel gebruikte combinaties zijn als set te koop.

De cabinesloten zijn gemakkelijk te monteren. Boren is niet nodig. Je krijgt er drie jaar garantie op. De extra sloten van dit merk zijn er niet alleen voor verschillende merken campers, maar ook voor caravans. O.a. verkrijgbaar bij Memo-Euope, Jasicamp en De Wit.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant