Henk Pen

Henk Pen Caravans en Kampeerauto's overgenomen

Branche

Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s in Haaksbergen  is per 1 augustus overgenomen door de ondernemers Berry Helming en Mark Mink. Gerard Wildenborg, de huidige eigenaar, blijft bij het bedrijf betrokken.

Unieke combinatie

De nieuwe eigenaren waren al actief in de branche via het platform GoSharingeurope.com. Deze site brengt huurders en verhuurders van campers bij elkaar. Met Deelcamper.nl werkten de twee al samen met Henk Pen. Op deze site kun je samen met anderen een camper kopen. Je deelt de nieuwe camper en alle kosten met de andere eigenaren. Door de overname ontstaat een unieke combinatie die garant staat voor een totaalpakket aan diensten en producten. Het persoonlijke advies en de geboden kwaliteit zullen niet veranderen.
Henk Pen is met momenteel 45 medewerkers een begrip in Twente. Opgericht door Ria en Henk Pen en in 1998 overgenomen door dochter Annet en schoonzoon Gerard. Daarmee nog steeds een echt familiebedrijf. Het bedrijf groeide uit tot een groot vakantiewarenhuis. Je kunt er terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, vouwwagens en kampeerauto’s. Er is een moderne werkplaats voor alle voorkomende werkzaamheden. Ook de Doréma Mega Store heeft hier onderdak. Tevens worden hier schades hersteld. Online is het bedrijf actief onder de naam allesvoormijnvakantie.nl

Zekere toekomst

Schoonzoon Gerard Wildenborg is blij dat voortzetting van de activiteiten van Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s nu is verzekerd. Dat is niet alleen goed nieuws voor de 45 medewerkers. Hij kan nu zelf ook met een gerust hart met pensioen. Dat de heren Helming en Mink het bedrijf met passie zullen voortzetten, weet hij zeker. Ze hebben een juist gevoel voor de markt, innovatieve concepten. Dat geeft continuïteit en vertrouwen naar de toekomst.
Wij schreven in een eerder artikel over de Deelcamper:
Altijd al een camper willen hebben, maar geschrokken van de prijzen? Dan is de deelcamper misschien een perfecte oplossing. Vanaf 25.000 euro deel je met drie andere bezitters een nieuwe camper. Juridisch helemaal afgedekt.
Het hele artikel over de deelcamper lezen kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant