ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Helinox Table One
Helinox Table One
Accessoires

Helinox Table One

  1. 2 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Helinox kennen we van de lichtgewicht stoelen met de comfortabele zit. Natuurlijk levert Helinox ook tafels. De Table One is heel klein op te vouwen en weegt weinig.

Klein en licht

HelinoxJe hebt er een stabiele volwaardige tafel aan, doordacht en kwalitatief hoogwaardig. De Table One weegt slechts 690 gram en is op te vouwen tot een maat van 41x11x11 centimeter. De buizen zijn van sterk aluminium. Net als we dat kennen van de stoelen, zijn ook de buizen van de Table One verbonden door gummibanden. Deze zorgen ervoor dat de buizen als vanzelf in de juiste positie staan om de tafel in elkaar te zetten. Dat in elkaar zetten is dan ook in een handomdraai gebeurd. De tafel is in elkaar gezet 39 centimeter hoog. Daarmee past hij prima bij de stoelen van Helinox, bijvoorbeeld de Chair Zero. De afmetingen van het blad zijn 60 bij 40 centimeter. Handig zijn de uitsparingen voor twee drankjes, zodat ze niet kunnen omvallen.

Helinox

De Table One is met 125 euro misschien geen koopje, maar lichter en kleiner vind je ze niet. Ga je te voet op pad of met je fiets of kano dan zul je deze eigenschap van de Table One zeker waarderen. Hij is er in het groen, zwart, coyote tan en rood. Via onderstaande button kun je de tafel bestellen. Er zijn nog slechts enkele op voorraad.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS