Helinox Table One

Helinox Table One: lichtgewicht tafel

Accessoires

De Table One van Helinox is gemaakt voor avontuurlijke kampeerders die graag zo min mogelijk bagage bij zich hebben. Dat neemt niet weg dat deze lichtgewicht tafel ook heel geschikt is voor mensen die wat langer op camping verblijven.

Deze lage kampeertafel heeft een tafelblad van mesh en meet 60 bij 40 centimeter. De stof spant strak wanneer het frame in elkaar wordt gezet. Het oppervlak is makkelijk te reinigen en uv-bestendig. Verder is het tafelblad voorzien van twee geïntegreerde bekerhouders. Het frame is gemaakt van TH72M-aluminium. Dat is niet alleen ontzettend licht, maar ook robuust en duurzaam. Eenmaal opgezet heeft de tafel een afmeting van 60 x 40 x 39 cm (lxbxh). 

Helinox Table One
De Helinox Table One in hoes

Voor fietsvakanties

Zoals gezegd, is de Table One – net als alle producten van Helinox – ontwikkeld voor kampeerders die er graag op uit trekken. In dat geval heb je een lichte en compacte uitrusting nodig. Deze tafel voldoet daar helemaal aan. Ingepakt in de bijgeleverde hoes – met handgrepen – heeft hij een afmeting van 41 x 11 x 11 centimeter. Volgens Helinox heeft het pakket de grootte van een burrito, al moet dat dan wel een fikse burrito zijn… Je zou de tafel op deze manier zelfs in een rugzak kunnen meenemen. Dat maakt de Helinox Table One heel geschikt voor bijvoorbeeld een fietsvakantie. Helinox geeft vijf jaar garantie op deze lichtgewicht kampeertafel.

Helinox Table One
Met geïntegreerde bekerhouders.

Helinox campingstoel

Helinox heeft trouwens ook nog heel fijne kampeerstoelen in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Savanna Chair? Dit is de grootste stoel van Helinox, die ook nog eens klein is in te pakken. Hier lees je er meer over.

De Helinox Table One koop je via deze link voor 124,50 euro bij Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant