Helinox Royal Box

Helinox Royal Box: altijd schaduw

Accessoires

De Helinox Royal Box is bedoelt voor de zonliefhebber die ook af en toe schaduw nodig heeft. Met deze Box heb je altijd en overal je eigen schaduwplekje bij de hand.

Royal Box: de andere strandkorf

Helinox kennen we van de lichtgewicht vouwstoelen. Maar het merk heeft meer te bieden. Tafeltjes en stretchers bijvoorbeeld. Ook al opvouwbaar tot minimale afmetingen én superlicht. Nieuw is de Royal Box. Een soort strandkorf, maar dan anders. De box bestaat uit een dak en twee oprolbare zijwanden op een lichtgewicht frame. Het geheel zet je op de bekende Helinox-manier in elkaar. Kwestie van de buisjes – die met elastieken aan elkaar zijn verbonden – in elkaar klikken. Doek erover spannen en klaar.

Helinox Royal Box

Door het lichtgewicht aluminium frame weegt de Royal Box net geen 2400 gram. In de Box heb je ruimte om twee Helinox stoelen neer te zetten. Je zit dan niet alleen uit de zon, maar ook uit de wind. Hij zit opgeborgen in een handig tasje en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor op het strand of elke andere plek waar je even uit de wind en de zon wilt kunnen zitten.

Royal Box

De Helinox Royal Box is er in de kleuren zand en zwart. Opgezet heeft hij de afmetingen (lbh) 145 x 220 x 148 centimeter. Ingepakt blijft daar (lbh) 70 x 15 x 29 centimeter van over. Hij kost 200 euro. Naar de site van Helinox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant