Personal Shade

Helinox Personal Shade

Accessoires

Helinox biedt superlicht en compact op te vouwen kampeermeubilair. Handig is de Personal Shade. En dat is precies wat je krijgt: je eigen schaduw. Af en toe een beetje bijstellen en relaxen maar.

Personal Shade; wel zo fijn

Op het moment van schrijven beleven we in Nederland de achtste tropische dag op rij. Niet zo gek dat we een onderwerp als schaduw wel zien zitten. Helinox kennen we van de lichtgewicht stoelen en tafels. Gemakkelijk mee te nemen. Want er blijft na het opvouwen amper iets van over. Er is een Royal Box die voor veel schaduw zorgt tijdens het relaxen. De Personal Shade doet hetzelfde, maar is kleiner. Een dakje voor op de stoel. Gemakkelijk te verstellen, zodat je altijd in de schaduw zit. Het materiaal is SOF 50+ ripstop nylon, dat beschermt tegen UV-straling.

De Personal Shade past in de adapters die al zijn aangebracht op de modellen Chair One, Chair One L, Chair Two, Swivel Chair, Sunset Chair, Beach Chair, Playa Chair en Savanna Chair. Kwestie van vastklikken en klaar. Het dakje weegt 470 gram en is 70 centimeter breed en 85 centimeter diep. De prijs ligt rond de 70 euro. Helinox bij Bol.com.

Naar de site van Helinox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant