Helinox Cot One Convertible veldbed

Accessoires

Helinox, het merk van de lichtgewicht comfortabele stoelen en tafels, heeft nu ook een veldbed. Net als de andere producten van dit merk is ook deze Cot One Convertible als heel klein pakketje gemakkelijk mee te nemen. Zo heb je altijd en overal je eigen bed bij de hand.  

De voordelen van slapen op een veldbed

HelinoxGeen insecten in je slaapzak, geen kou die van de grond omhoog trekt, geen last van vocht en je ligt simpelweg comfortabeler op een veldbed. Ook bij dit bed gebruikt Helinox de inmiddels bekende lichtgewicht aluminium buizen. Rubber banden houden het geheel bij elkaar. Het opzetten is een fluitje van een cent, want het frame ontvouwt zichzelf. Het innovatieve spansysteem zorgt voor een prima ondersteuning.
 
Naast de standaarduitvoering is er de Cot One Convertibel Long. Deze is met een lengte van 2,10 meter – 20 centimeter langer dan de standaarduitvoering – ook prima geschikt voor langere mensen. Wie hoger kan liggen kan kiezen voor verlening van de poten met 17 centimeter tot een totaal van 38 centimeter. Het bedje kost 340 euro en in de lange uitvoering 360 euro.
Naar de site.
Meer producten van Helinox bekijken of bestellen? Klik dan op onderstaande button.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant