Helinox Chair One

Helinox Chair One in 14 kleuren

Accessoires

De vouwstoel Chair One van Helinox was al heel handig en licht van gewicht. Nu is hij ook nog eens hartstikke hip. Er komen namelijk veertien nieuwe kleuren en patronen om uit te kiezen.

Chair One: kleurrijk de zomer in

De Chair One van Helinox staat bekend om zijn eenvoudige vouwsysteem en het hoge zitcomfort. Tot nu toe waren de kleuren redelijk neutraal. Een blauw frame met een grijs/zwarte stof. Dat is met ingang van het nieuwe seizoen anders. Met de nieuwe One kun je kleur bekennen. Het gaat van Forest Green tot Red Block. En van Blue Stripe tot camouflagekleuren als Multicam of Real Tree.

Chair One

Ook het buizenframe van de Chair One doet mee en verschilt per uitvoering van kleur. Wil je toch liever de neutrale zwarte uitvoering? Dat kan, de All Black heeft behalve zwarte stof ook een zwart frame. De Black – zwart stof en blauw frame – blijft eveneens als vanouds leverbaar. De stoel kost – afhankelijk van de uitvoering – tussen de 100 en 120 euro. Kijk hier voor de bijpassende Table One. Gemakkelijk thuisbezorgd? Bekijk Helinox bij Bol.com

Naar de site van Helinox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant