ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Helinox Beach Chair, ook voor in het park
Helinox Beach Chair, ook voor in het park
Accessoires

Helinox Beach Chair, ook voor in het park

  1. 6 augustus 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

Een stoel mee naar het strand of park? Dan is de Helinox Beach Chair ideaal. Hij is licht, heel klein op te vouwen en heeft toch een uitstekend zitcomfort.

Licht en klein met groot zitcomfort

Een handdoek, broodje, koffie, zonnebrand, leesboek, koelbox en een stoeltje. We slepen vaak heel wat mee naar het strand. Gelukkig is er nu de Helinox-stoel. Hij neemt weinig plek in en is bovendien heel licht. Door zijn unieke poten is hij uiterst stabiel en de hoge rugleuning zorgt voor een groot zitcomfort. Hij zakt niet weg in het zand. En natuurlijk zit je er ook prima op in het park op het gras. De geringe zithoogte zorgt ervoor dat je je benen helemaal kunt strekken.

Helinox Beach

Van het opbergtasje maak je een kussentje voor onder je hoofd. Dat is een kwestie van je t-shirt of een handdoek erin stoppen. De klittenbandsluiting weer dicht en klaar. Hij is er in het zwart, wit, rood, groen en met print. De adviesprijs is 150 euro.

www.helinox.com

Kijk voor meer producten van Helniox ook eens bij

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Caddy Beach
Nieuws

Caddy Beach

Stelden we onlangs nog de Volkswagen Touran aan je voor, een zeven-zitter als caravantrekker, deze keer kijken we naar de VW Caddy...

  1. 20 augustus 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS