ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Helft Nederlandse campings heeft geen website
Helft Nederlandse campings heeft geen website
Nieuws

Helft Nederlandse campings heeft geen website

  1. 10 juli 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Uit een onderzoek van NBTC-NIPO blijkt dat Nederlanders steeds vaker in Nederland blijven voor hun vakantie. Van de Nederlandse campings is echter meer dan de helft niet online te vinden via een eigen website.

Eigen website geen overbodige luxe

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen onderzoekt onze manier van op vakantie gaan. Het aantal vakanties in eigen land nam vorig jaar met 3% toe. Meer mensen zoeken dus naar een camping in eigen land, zeker nu de schoolvakanties weer voor de deur staan. Was het vroeger een stapel vakantiefolders en -gidsen, nu zoeken we een camping online. En daar valt voor de Nederlandse campings nog heel wat te verbeteren. Uit een onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt namelijk dat meer dan de helft van de Nederlandse campings in hun database (53,6%) niet in het bezit is van een werkende bedrijfswebsite. Terwijl je zou zeggen dat een overzichtelijke site met relevante informatie voor een camping onmisbaar is.

Natuurlijk, er zijn campings die wel op social media als Facebook aanwezig zijn. Of die terug te vinden zijn op beoordelingssites als Zoover. Een eigen website is echter in deze tijd geen overbodige luxe meer. Mensen zoeken vaak onderweg online een camping in de buurt, op hun mobieltje of tablet.  Dan wil je als camping gevonden kunnen worden en liefst hoog staan in de zoekresultaten. Dat kan alleen met een eigen website. Hoe zoek jij eigenlijk je camping?

Ben je voor de komende vakantie nog op zoek naar een camperplaats of camping? Kijk dan ook eens op onze eigen campingpagina.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS