ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Helft Nederlandse campings heeft geen website
Helft Nederlandse campings heeft geen website
Nieuws

Helft Nederlandse campings heeft geen website

 1. 10 juli 2017, 19:00
 2. 0 Reacties

Uit een onderzoek van NBTC-NIPO blijkt dat Nederlanders steeds vaker in Nederland blijven voor hun vakantie. Van de Nederlandse campings is echter meer dan de helft niet online te vinden via een eigen website.

Eigen website geen overbodige luxe

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen onderzoekt onze manier van op vakantie gaan. Het aantal vakanties in eigen land nam vorig jaar met 3% toe. Meer mensen zoeken dus naar een camping in eigen land, zeker nu de schoolvakanties weer voor de deur staan. Was het vroeger een stapel vakantiefolders en -gidsen, nu zoeken we een camping online. En daar valt voor de Nederlandse campings nog heel wat te verbeteren. Uit een onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt namelijk dat meer dan de helft van de Nederlandse campings in hun database (53,6%) niet in het bezit is van een werkende bedrijfswebsite. Terwijl je zou zeggen dat een overzichtelijke site met relevante informatie voor een camping onmisbaar is.

Natuurlijk, er zijn campings die wel op social media als Facebook aanwezig zijn. Of die terug te vinden zijn op beoordelingssites als Zoover. Een eigen website is echter in deze tijd geen overbodige luxe meer. Mensen zoeken vaak onderweg online een camping in de buurt, op hun mobieltje of tablet.  Dan wil je als camping gevonden kunnen worden en liefst hoog staan in de zoekresultaten. Dat kan alleen met een eigen website. Hoe zoek jij eigenlijk je camping?

Ben je voor de komende vakantie nog op zoek naar een camperplaats of camping? Kijk dan ook eens op onze eigen campingpagina.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Wat is jouw Wintertip?
Nieuws

Wat is jouw Wintertip?

Onderstaande tips zijn de tips die door de ADAC aan het begin van de winter worden gegeven. Nu heb je...

 1. 17 november 2014, 0:00
 2. 0 Reacties
Uit-je Tent 4-8 juni
Nieuws

Uit-je Tent 4-8 juni

Voor wie graag op pad gaat en van kamperen houdt, voor wie voor een prikkie eens op een plek wil...

 1. 11 mei 2015, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

 1. 20 februari 2018, 17:00
 2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

 1. 16 februari 2018, 11:00
 2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

 1. 11 februari 2018, 11:00
 2. 3 Reacties