ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hefbed als achteraf in te bouwen accessoire
Hefbed als achteraf in te bouwen accessoire
Accessoires

Hefbed als achteraf in te bouwen accessoire

 1. 6 mei 2018, 11:00
 2. 5 Reacties

Project 2000 heeft de oplossing voor mensen die in hun camper geen hefbed hebben, maar dat wel willen. Het ‘Smart Bed’ – een frame, lattenbodem en bovendien elektrisch verstelbaar – is achteraf in te bouwen. Dit duurt gemiddeld zo’n zestien uur.

Hefbed in drie onderdelen

Het inbouwen doe je niet even zelf, maar laat je doen. De bedhoogte is traploos te verstellen en elektrisch. Overdag zit het bed tegen het plafond, zodat het niet in de weg staat. Het systeem bestaat uit drie onderdelen. Allereerste is er het ‘Smart Electric Bed’. Deze kit bevat alle bevestigingen die in de camper aangebracht moeten worden, compleet met de elektromotor. Met een standaardmaat tot maximaal 2 bij 1,60 meter. Hier zitten ook de riemen waaraan het bed hangt (met een lengte tot 4 meter) bij. Ook zit er een noodtakel bij voor als de stroom uitvalt. Dan is er het ‘Smart Frame’. Hiermee kan het bed op maat gemaakt worden. Het bevat vier aluminiumprofielen, de latten voor de bodem en de houder waar deze in passen. Hiervan kun je ook een gewoon bed precies op maat maken voor in je camper of caravan. En dan is er nog de ‘Smart Accessoires’. Hierin vind je alle bevestigingen om het bed vast te maken aan het hefsysteem.

hefbed 1

Met de drie onderdelen samen kan in elke camper een op maat gemaakt hefbed gehangen worden. Project 2000 heeft er bij de ontwikkeling op gelet dat de montage snel en simpel is. Voor het in elkaar zetten van de verschillende onderdelen moet je rekenen op 5 tot 6 uur werk. Het plaatsen in de camper zelf kost gemiddeld zo’n 16 uur. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van het model camper en de ruimte waarin het bed komt te hangen. Het hefsysteem kan 60 kilo dragen, het bed in slaapstand tot 250 kilo.

www.project-2000.it

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Leon - dinsdag 15 mei 2018 

  heeft iemend een idee waar je een bed van Project 2000 kunt laten inbouwen?

  Beantwoorden

  Frans - maandag 24 juni 2019 

  Nu de vraag wat kost het inbouwen

  Beantwoorden

  Mevr.l Verhaar - maandag 01 juli 2019 

  Wat kost het totale plaatje.

  Groetjes Leni Verhaar

  Beantwoorden

  Frans van gool - woensdag 03 juli 2019 

  Zeer nieuwsgierig naar het bed . Ik sta in de vooravond om een camper te bouwen . En dit hefbed er in te maken is er een filmpje of zijn er foto s van iemand die zo iets heeft

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires NIEUWS