Heatpad

Heatpad van Outchair: verwarmd zitkussen

Accessoires

Het merk Outchair kennen we van de verwarmde kampeerstoelen. Lekker warme billen, ook als de avonden wat frisjes zijn. Van hetzelfde merk is de Heatpad, een verwarmd zitkussen.

Heatpad neem je gemakkelijk mee

Wil je tijdens de vakantie ’s avonds op het terras zitten, maar koelt het behoorlijk af? Dan is de Heatpad een uitkomst. Je rolt het kussen op in zijn eigen hoesje. Het past in je jaszak, rugzak of handtas. De infraroodverwarming zorgt – waar je ook gaat zitten – voor warme billen. De herlaadbare accu is ook als Powerbank te gebruiken. Kun je meteen je smartphone opladen.

De Heatpad heeft verschillende standen. Afhankelijk van de gekozen stand gaat de accu 2 tot 4 uur mee. Wij vergelijken de Heatpad met vloerverwarming. Die leggen we even uit. Vloerverwarming mis je niet als je het niet hebt. Maar eenmaal gehad, wil je nooit meer zonder. Dat is met dit kussentje net zo. De Heatpad kost 70 euro en is via onderstaande site verkrijgbaar.

Outchair verwarmt

Behalve voor een verwarmd zitkussen kun je bij Outchair terecht voor meer warmte. De kampeerstoelen noemden we al. Er is ook een hoes voor over je kampeerstoel. En een terrasset, die bestaat uit een zitvlak en een rug. Er is zelfs een elektrische hondendeken, de Dogwarmer.

Naar de site van Outchair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant