Truma Heat Hybrid

Heat Hybrid met Combi E van Truma

Accessoires

Of je nu op de camping staat of liever op een afgelegen plek: de Combi E verwarming van Truma is altijd klaar voor gebruik. Je stookt op gas, stroom, diesel of een combinatie daarvan.

Combi E op stroom of gas

Met de Truma Combi E verwarm je de camper én heb je warm water. Dat kan op gas, maar ook op stroom. Twee elektrische verwarmingsbuizen van 900 watt zijn ingebouwd. Gebruik je ze alle twee, dan is het verbruik 1800 watt. Verwarm je op stroom, dan heb je een compleet geruisloze verwarming. Ideaal voor de nacht. Natuurlijk is er geen uitstoot. Prima voor op de camping.

Sta je ver afgelegen op een heel mooi plekje, dan stook je op gas. De Truma is zuinig met gas en verbruikt amper stroom op 12 volt. Zorg er wel voor dat de accu en de gasfles vol zijn. De uitstoot is dermate schoon dat de natuur daar absoluut geen last van heeft. Je kunt heel flexibel overstappen van gas op stroom en weer terug. In eerste instantie zal de Truma op stroom draaien. Is dat er niet, of niet meer genoeg (lege accu) om de ingestelde temperatuur vast te houden, dan schakelt de Combi E automatisch over op gas.

Truma per app bedienen

Op het paneel van de CP Plus stel je in of je met de Combi E op gas of op stroom wilt verwarmen. Met een smartphone-app is de Truma-verwarming ook te bedienen. Zo kun je de verwarming iets hoger zetten als je bijna bij de camper of caravan bent. Er is ook een Heat Hybrid-variant op stroom en diesel. Kijk voor meer informatie op de site van Truma.

Naar de site van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant