ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Harry Potter Exhibition in Brussel
Harry Potter Exhibition in Brussel
Uit tips

Harry Potter Exhibition in Brussel

  1. 20 februari 2016, 19:00
  2. 0 Reacties

Er moeten wel nog eerst de nodige nachtjes geslapen worden, maar vanaf 30 juni is hij er. “Harry Potter: The Exhibition” komt naar de Brussel Expo. Daar zullen heel wat fans blij mee zijn.

Wandelen door de Harry Potter filmset

De tentoonstelling was eerder te zien in Chicago, Boston, Toronto, Seatle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs en Shanghai. En met succes, want in totaal ginger er al 3,5 miljoen mensen kijken. De interactieve tentoonstelling ging in 2-009 in Chicago van start. Loop je straks de Brussel Expo binnen dan ben je meteen ondergedompeld in de wereld van de Harry Potter films. Decors zorgen ervoor dat je door en langs de meest bekende plekjes uit de films kun lopen. Zo sta je in de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendortoren en in de klaslokalen toverdrank en kruidenkunde. De hut van Hagrid en het Verborgen Bos ontbreken evenmin. Er zijn duizenden rekwisieten te zien die in de echter films zijn gebruikt maar ook heel wat kleding die Daniel Radcliff en zijn collega’s droegen.

20160206-Harry-Potter-Exposition-Cite-du-cinéma-Photo-8

Naast de prachtige decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. In de Zwerkbal™ zone kunnen bezoekers een slurk gooien. In Kruidenkunde kunnen de aspirant tovenaars hun eigen Mandragora trekken en in Hagrids hut kunnen ze plaats nemen in zijn gigantische zetel.
De expositie zal slechts voor een beperkte tijd in Brussel te bezoeken zijn. Tickets zijn ingedeeld volgens bezoekuur en de laatste bezoekers worden anderhalf uur voor sluitingstijd toegelaten.

Kaartjes zijn vanaf begin februari te koop via onderstaande site, wacht niet te lang want het zou wel eens heel hard kunnen gaan.

Prijzen: volwassenen betalen € 19,90 (op dinsdag € 16,90), kinderen van 4 tot 14 jaar € 14,90.

Open dagelijks van 10 tot 19 uur, in het weekend tot 20 uur. Elke eerste vrijdag van de maand tot 22 uur.

www.expoharrypotter.be

20160206-Harry-Potter-debarque-a-Paris

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Onderweg, Uit tips NIEUWS