Trekkershutten

Handige nieuwe overzichtskaart van alle Trekkershutten

Nieuws

Trekkershutten zijn per nacht te huur. Ze zijn te vinden op diverse locaties in de Benelux en de Duitse Eifel. Van alle 750 Trekkershutten is er nu een vernieuwde overzichtskaart.

Trekkershutten en alle gegevens

Trekkershutten

De Trekkershuttenkaart laat alle hutten zien per 1 januari 2020. Op de kaart staan ook alle gegevens van bedrijven met Trekkershutten. Handig als je vooraf wilt plannen en een route uitstippelen. Heb je geen internet bij de hand? Dan is de papieren kaart handig. Voor iedereen die tijdens een fiets- of wandeltocht een overnachtingsplek nodig heeft. Een spontaan weekendje weg mag natuurlijk ook.

Er zijn eenvoudige Trekkershutten, maar ook bijzondere hutten. Deze wijken af qua design of hebben meer voorzieningen. Een keukentje of sanitair bijvoorbeeld. Je komt de hutten tegen op Natuurkampeerterreinen, maar ook op campings. Alle hutten en de bijbehorende informatie zijn ook te vinden op onderstaande site. Daar kun je een deel van het netwerk ook online boeken.

De overzichtskaart is te koop op de website www.trekkershutten.nl en in een aantal (reis)boekwinkels.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen, Trekkershutten en het DGK Lab.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant