Handige multitools van Leatherman

Accessoires

Niet te groot, welgevormd en multifunctioneel. Dat klinkt als de droom van iedere man. En dat zijn de multitools van Leatherman dan ook. De Wave bijvoorbeeld heeft maar liefst zeventien functies en is daarmee onmisbaar op camping, boot en, nou ja, eigenlijk overal.
Zagen, vijlen, snijden, knippen, blikken openen, schroeven vast draaien en draden doorknippen. Met de Leatherman Wave kun je het allemaal doen. En dat is dan ook precies het nadeel van deze multitool, want je hebt nooit meer een excuus om iets NIET te doen.

Toontje hoger

De Wave wordt geleverd met beschermhoes die je aan je broekriem kunt hangen. Dit hoeft natuurlijk niet, want hij past ook prima in je broekzak. Bang dat hij hier openklapt en je een toontje hoger laat zingen hoef je niet te zijn, want op alle onderdelen zit vergrendeling.

Leatherman Tread

Wil je liever een multitool zonder scherpe messen of reis je vaak met het vliegtuig? Dan is de Leatherman Tread misschien iets voor jou. Deze multitool draag je om je pols. Iedere schakel is in feite een handig stuk gereedschap, zoals een inbussleutel, flesopener of snijhaak.
Je hebt de Tread vanaf 189 euro. Een beste prijs, maar je hebt er dan ook lang plezier van. Leatherman geeft namelijk 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten. De eerdergenoemde Wave is met 139,95 iets goedkoper. Ook hierop heb je 25 jaar garantie. Je hebt al een Leatheman multitool vanaf zo’n 43 euro.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant