ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Handig om bij je te hebben
Handig om bij je te hebben
Accessoires

Handig om bij je te hebben

  1. 3 april 2012, 0:00
  2. 0 Reacties

Tear-aid: het reparatiemiddel voor iedere kampeerder en watersporter & Tye-aid: om alles snel en makkelijk te binden en te bundelen.

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht en wel direct en dit zonder droogtijden. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw kampeer- en watersportuitrusting.

Diverse eigenschappen maken Tear-Aid het ideale reparatiemiddel. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, is extreem sterk, waterdicht, luchtdicht, zeer elastisch, verkleurt niet, droogt niet uit en is permanent. Dus geen geknoei meer met tubetjes, plakkertjes, potjes lijm met kwastjes, droogtijden, strijkbouten, tapes en dergelijke, waarbij eigenlijk niets goed werkt. Voor het ontvetten en schoonmaken van de te repareren plek gebruikt u de bijgeleverde alcoholpads. Even laten drogen, Tear-Aid strip op maat knippen, opplakken, goed aandrukken en…..klaar.

Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek, (grond-)zeilen, zelfvullende slaapmatten, luchtbedden, zwembaden, zwembandjes, parasols, tarps, caravanramen, dakramen, luifels, rubber (opblaas) boten, zon- en regenschermen, waterbedden, fietsbanden, kites, surfzeilen, duikpakken,  jassen en tassen en nog zoveel meer. Een zeer uitgebreide toepassingslijst vindt u op de website.

Tear-Aid is verkrijgbaar in twee types: type A en type B. Beide typen hebben dezelfde unieke kwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen. Type A is toepasbaar op de meeste ondergronden behalve op PVC en vinyl. Voor deze materialen is Type B bedoelt en deze is zelfs onderwater toepasbaar.

Tye-Aid is een exclusief klittenband product om alles wat u maar bedenken kunt te binden

of te bundelen .

Geen gepruts meer met tapes en lijmresten, elastiekjes die knappen en/of wegschieten en bundelbandjes die altijd te kort blijken te zijn.

De talrijke toepassingsmogelijkheden maken dat Tye-Aid Indoor & Outdoor, een zeer handige hulp is, thuis op het werk of op vakantie!

Binden en bundelen van o.a. waterslangen, verlengkabels, zeilen, slaapmatten, tentstokken, snoeren, slaapzakken, tentharingen,  etc. etc. Op juiste lengte af te snijden, tot meer dan 100 x hersluitbaar, hoge trekkracht, Dispencer voorzien van snijmes en broekriemclip. Vocht en temperatuurbestendig.
Een actuele dealerlijst voor beide producten is  te vinden op de website van Tear-Aid.
TEAR-AID & TYE-AID zijn producten van Two-M

Tel.: 06-23 76 79 23

E-mail: two-m@kpnmail.nl

www.tear-aid.nl

www.tye-aid.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS