ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Handig met jonge kinderen: een campingbedje
Handig met jonge kinderen: een campingbedje
Accessoires

Handig met jonge kinderen: een campingbedje

  1. 24 november 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Een goed campingbedje is onmisbaar voor wie jonge kinderen of kleinkinderen heeft. Hartstikke handig voor tijdens een logeerpartijtje en natuurlijk voor op de camping. Met deze Travelsleeper T5 van Koelstra zet je in een handomdraai een degelijk bedje neer.

Het is een feit: kleine kinderen moeten op een gegeven moment slapen. Wel zo handig om dan een bed uit de hoge hoed – of in dit geval: uit de opberghoes – te kunnen toveren. Vermoeide kinderen hoeven gelukkig niet lang te wachten voor ze lekker kunnen liggen; Koelstra belooft namelijk dat zowel jong en oud dit reisbedje binnen een minuut op kan zetten. Even vouwen, klikken en het bedje staat.

Mobiele box

Koelstra Travelsleeper T5Het reisbedje is zeer geschikt om mee te nemen naar de camping. Is het te heet om binnen te slapen? Dan is het bedje dankzij de wieltjes eenvoudig naar een koelere plek of een plaatsje in de schaduw te rijden. Deze Travelsleeper is trouwens ook heel handig als mobiele box. Ouders van jonge kinderen weten dat dit op de camping geen overbodige luxe is. Probeer namelijk maar eens een tent op te zetten of een caravan te stabiliseren wanneer er een klein kind ronddartelt. Door het bedje als box te gebruiken, hebben ouders even hun handen vrij.

De Travelsleeper T5 is gemaakt van duurzame materialen als staal, hard kunststof en sterk polyester en dat betekent dat kinderen er jaren in kunnen slapen. In theorie dan, want eigenlijk is het bedje bestemd voor kinderen tot en met 4 jaar (15 kilo). Het is dus maar te hopen dat er genoeg broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes zijn, want de Travelsleeper houdt het wel even vol. Oudere kinderen (nog steeds tot max. 4 jaar) kunnen zelf in en uit het bedje dankzij het kruipluik aan de korte zijde. Dit luik is met een rits te openen en sluiten. Het bedje heeft een standaard matrasje, maar voor extra comfort kun je nog besluiten om er een extra matras bij te kopen.

Is dit campingbedje iets voor jou? Bestel ‘m dan voor 79 euro via onderstaande button.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires NIEUWS