ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Halfintegraal Wingamm City Twin met enkele bedden
Halfintegraal Wingamm City Twin met enkele bedden
Campers

Halfintegraal Wingamm City Twin met enkele bedden

  1. 3 november 2018, 17:00
  2. 2 Reacties

De campers van Wingamm hebben een opbouw die uit één stuk is gemaakt. Monocoque heet dat. De voor 2019 nieuwe City Twin is het broertje van de City Suit. Waar deze laatste een queensbed achterin bovenop de garage heeft, zien we bij de Twin twee enkele bedden.

Compacte halfintegraal

Door de monocoque-bouwwijze zien de campers van het Italiaanse Wingamm er anders uit. De City Twin lijkt dan ook meer op een buscamper dan op een halfintegraal. Lekker compact met zijn 5,99 meter lengte (2,05 breed en 2,77 hoog). Basis is de Ducato met standaard 130 pk. Wingamm kiest ook hier consequent voor een uit één stuk bestaande kunststof opbouw. Zodoende is dit dus een monocoque halfintegraal. Al moet je misschien twee keer kijken om dit te zien. Dat komt mede door de supergladde overgang tussen de opbouw en de cabine. Behalve een mooi design heeft deze opbouw het voordeel dat hij bijzonder stevig is, goed geïsoleerd en hij gaat nooit lekken.

City Twin

In de camper een vloer met het zogenoemde W-Floor Comfortsystem. Vloerverwarming in sandwichpanelen, waardoor de vloer bovendien bijdraagt aan de stijfheid van de carrosserie. De stahoogte in de camper is 1,99 meter. De watertanks zijn verwarmd en geïsoleerd en hebben elk een inhoud van 100 liter. De nieuw ontworpen deur naar het woongedeelte, die we kennen van andere modellen van dit merk, is opgenomen in het Fiat-systeem van de centrale vergrendeling. De twee enkele bedden zijn niet even lang. Aan de bestuurderskant meet het bed 177 bij 71 cm, aan de andere kant heeft het een lengte van 1,89 meter. Zowel boven als onder de bedden bevindt zich bergruimte. De dubbele wanden achter zijn van GFK en verwarmd. Een prima camper om mee te gaan winterkamperen.

Wingamm

Aan de bestuurderskant voor het bed is de douche/toiletruimte te vinden. Opvallend is hier het grote raam. Voorin de zithoek voor vier personen met daar tegenover de keuken. Twee pitten en een koelkast met een inhoud van 96 liter. In het interieur steekt het donkere hout van de vloer mooi af tegen de witte kastkleppen en de crèmekleurige kussens. De Twin blijft onder de 3500 kilo grens en gaat bij ons rond de 72.500 euro kosten.

Wingamm

Naar de site van Wingamm.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Hans Mathijssen - zaterdag 03 november 2018 

    Weet u of wij in Nederland een dealer hebben die ook daadwerkelijk deze campers verkoopt of moeten we daarvoor naar Duitsland

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS