Haaks Camper

Haaks: een camper, maar dan anders

Campers
Haaks Campers presenteert deze week haar eerste model camper. Duidelijk anders, uniek en duurzaam. De camper is comfortabel en brengt de kampeerder tegelijkertijd dichter bij de natuur. De gebruikte materialen zijn duurzaam en de kampeermodule is los te koppelen van de auto.

Vanaf nu te bestellen

Verrassend mag je hem wel noemen. De camper is vanaf nu te bestellen en in het voorjaar van 2019 beginnen ze hem te leveren. Het gebruik van plastic is bij deze camper verboden. “We kiezen voor de beste alternatieven voor kunststof. De buitenkant van de camper is helemaal van hout.​ Door een speciaal procedé​ is hij gegarandeerd rotvrij en je er hoeft er de eerste 25 jaar niet naar om te kijken”, aldus Jules Luijpen van Haaks Campers. “De camper heeft daarnaast zonnepanelen op het dak, een inductiekookplaat, vloerverwarming, goede isolatie en grote ramen.”
Haaks

Ruim

De woonkamer en keuken zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze zijn ingericht in de Scandinavische stijl. De achterkant kan helemaal open, waarbij gedacht is aan horren. Als het dak omhoog staat, heb je toegang tot de slaapkamer. De inrichting daarvan hangt af van de wensen van de klant. Het is mogelijk de kampeermodule los te koppelen van de auto. “Iedereen met een camper weet dat er een groot nadeel is: als je bijvoorbeeld boodschappen moet doen, moet je alles weer afbreken. Het nadeel van een caravan is de reis naar je bestemming. Je voelt dat je een ‘sleurhut’ achter je auto hebt hangen. De reis kan zoveel sneller en comfortabeler”, zegt mede-eigenaar Pim Gijsbers.

Losse kampeermodule

Met één druk op de knop komt de kampeermodule van Haaks Camper los van de auto. Hydraulische steunpoten klappen uit en zetten de camper in no time volautomatisch waterpas neer. Vervolgens kun je met de auto op pad.  Je kunt fietsen of kano meenemen, of makkelijk boodschappen gaan doen. Het aankoppelen is al even eenvoudig. Kwestie van de auto er weer onder rijden en de module laten zakken.
Haaks module

Haaks op het bestaande aanbod

“Dit concept onderscheidt zich van het huidige aanbod. Vele voordelen zijn gebundeld en mooie innovaties toegevoegd. Kamperen wordt interessant gemaakt voor mensen die het voorheen niet als optie zagen.”, aldus de fabrikant.  Meer weten, updates zien? Ga daarvoor naar ​www.haaks.camp​.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant