C1 Hymer

Gratis C1 rijbewijs bij aankoop van een nieuwe Hymer

Advertorial v

Sommige camperaars willen het weten, getuige de opkomst bij de weegactie van de NKC. Anderen steken liever hun kop in het zand. Feit blijft dat je met een B-rijbewijs onder de 3500 kilogrens moet blijven. Hymer heeft de oplossing: haal gratis je C1-rijbewijs bij een camper.

De spagaat van de zwaardere camper

We willen allemaal steeds meer comfort en luxe in onze camper. Luifel, airco, een levelsysteem en televisie. En natuurlijk moeten er twee elektrische fietsen of een scooter mee. Alleen mag het gewicht van de camper niet meegroeien. Dat moet onder de 3500 kilogrens blijven. Want anders hebben we het verkeerde rijbewijs. Een spagaat dus.

De gratis oplossing: C1

Er zijn natuurlijk camperaars die nergens last van hebben. Die alles meenemen wat ze nodig hebben en toch netjes onder het magische maximaal toegestane gewicht van 3500 kilo weten te blijven. Dat is reuzeknap. Er is ook een groep die dat niet lukt. Die zit tegen of over het randje. Een gewichtsprobleem, waarbij het moeilijk is aan de goede kant te blijven van wat mag en niet mag. Kop in het zand of oplossen? Hymer heeft nu een actie waarbij de oplossing gratis is. Bij aankoop van een Hymer krijg je in de maanden september en oktober namelijk je C1 er gratis bij. Zomaar en voor niets.

Geen omkijken meer naar

Stap nu over naar de groep die het gewichtsprobleem definitief achter zich heeft gelaten. Die een zee aan laadvermogen tot zijn beschikking heeft. Die nooit meer bang hoeft te zijn voor een Zwitserse weegbrug. Koop een Hymer en haal gratis je C1-rijbewijs (tot 7.500 kilo). Inclusief de benodigde theorieboeken, e-learning, twee examentrainingsdagen en twee theorie-examens. Praktijk doe je middels een talent praktijkopleiding in één, twee of drie dagen inclusief praktijkexamen. Ook een C1 voor je partner? Daarvoor is er de partneractie met een mooie korting. C1 niet nodig? Dan krijg je voor 1000 euro aan extra accessoires cadeau.

Er zijn zestien opstapplaatsen in het hele land. Je dient zelf te zorgen voor de verplichte medische keuring en Eigen Verklaring. Je Hymerdealer kan je er alles over vertellen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant