Graphite en Titanium bij Sterckeman en Caravelair

Caravans

De caravanmerken Caravelair en Sterckeman zijn zusjes. Beide komen met actiemodellen. Dat zijn de interessante Graphite- en Titanium-uitvoeringen.

Starlett Graphite en Antares Titanium

De Starlett is van Sterckeman. Caravelair heeft de Antares. Deze series van de zustermerken verschillen enkel door hun naam en de kleur van het streepje aan de buitenkant. Van de Starlett en de Antares komen er voor het nieuwe seizoen ieder drie actiemodellen op de markt. Bij Sterckeman heet het model Graphite. Caravelair koos voor de naam Titanium. De indelingen zijn geschikt voor twee personen. Er is een vast tweepersoonsbed. Eventueel kan de zithoek worden omgebouwd, mochten er meer slaapplaatsen nodig zijn.

De grijskleurige wanden zijn – net als het dak en de bodem – van gfk. Verder staat op de zijkant ook de naam Titanium of Graphite. Hierdoor onderscheiden deze modellen zich uiterlijk van de rest. Standaard is de deur voorzien van een raam en een insectenhor. De aluminium wielen zijn – vanaf het nieuwe seizoen – uitgevoerd in het zwart. Dat geeft de caravan een stoer tintje. Ook de gemonteerde dakdrager doet het optisch goed. Een reservewiel en disselafdekking zijn standaard. Het kleinste actiemodel – de 390 CP – heeft als extra nog een raam in de voorkant.

Titanium

Binnen zien we speciale bekleding en een extra bovenkast. Verder zien we een rookmelder en een gaskachel. Een accuvoorbereiding en een houder voor een televisie. Het 430 modlel krijgt daarbij nog een extra grote koelkast. Het voordeel voor de klant loopt volgens de fabrikant op tot aan 3000 euro. De Graphite is er als 390 CP, 430 CP en 470 CP. De Titanium is er als 390, 430 en 455. Prijzen vanaf 15.995 euro.

Naar de site van Sterckeman.

Naar de site van Caravelair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant