Goldschmitt luchtvering

Goldschmitt luchtvering voor de Hymer B en VW

Accessoires

Goldschmitt – onderdeel van de Erwin Hymer Group – presenteert een nieuw systeem van luchtvering. Het past op het SLC-chassis van Hymer. Het systeem is bruikbaar voor campers die op de Fiat Ducato en de Mercedes Sprinter zijn gebouwd.

Luchtvering tot 4,8 ton

De nieuwe luchtvering past op de B SupremeLine met de Ducato als basisvoertuig. En op de B MasterLine die op de Sprinter is gebouwd. Ook de andere modellen op de Sprinter profiteren ervan. De ModernComfort integraal en halfintegraal bijvoorbeeld. Het systeem van Goldschmitt is standaard voorzien van AirDriveControl inclusief touchscreen. Daarmee kun je elke gewenste stand instellen. Ook lees je hierop de aslast per as af.

luchtvering hymer b
Luchtvering voor de Hymer B.

Het systeem is ook op stand Auto-level te zetten. Dan functioneert het als een soort waterpas. Met deze luchtvering kunnen campers op de Fiat Ducato met SLC-chassis worden opgewaardeerd van 4,5 naar 4,8 ton. Deze zomer komt dit systeem ook beschikbaar voor campers die op een Sprinter-chassis staan.

Ook voor VW T5 en T6

Goldschmitt heeft vanaf dit voorjaar ook luchtvering voor de achteras van de VW T5 en T6. Deze vering is voorzien van luchtbalgen in kegelvorm. Dit zou voor nog meer comfort zorgen. Het systeem is te combineren met het al bestaande systeem voor de vooras. Daarmee komt naast een tweekanaalsysteen nu ook een vierkanaalsysteem voor de VW beschikbaar. De aslast van de achteras komt met dit systeem uit op 1625 kilo. Maximaal mag een VW met dit systeem 3300 of 3500 kilo wegen.

luchtvereing goldschmidt
OmniRoad voor VW T5 en T6.

Het systeem voor de achteras van de VW kost 3130 euro. Het complete systeem kost 5940 euro. Meer info is te vinden op onderstaande site.

Naar de site van Goldschmitt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant