Senzo4S

Gok Senzo4s: vulniveau gasfles eenvoudig aflezen

Accessoires

De Senzo4s digitale indicator laat zien hoeveel gas er nog in de gasfles zit. En hoe lang je er nog mee doet. Dat gaat via bluetooth en een app.

Senzo4s maakt inschatting van je gasverbruik

De GOK Senzo4s geeft via een bluetooth-signaal aan de app door hoeveel gas er nog in de fles zit. Dat lees je af op je smartphone. Je ziet duidelijk hoeveel procent er nog in de fles zit. Er is een afwijking van maximaal 1%. Ook het aantal kilo’s geeft hij aan. Je schakelt allereerst bluetooth in. Vervolgens plaats je de indicator met de meegeleverde verstelbare houder onder de fles. Deze geeft het gewicht en de inhoud van de fles aan. De indicator maakt verbinding, je klikt op ‘ok’ en klaar. De Senzo4s is geschikt voor zowel stalen, aluminium en kunststof gasflessen.

GOK indicator

Nooit meer onverwacht zonder gas

In het menu kun je de gewenste taal instellen (Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans). Je kunt via de app meerdere indicatoren – en dus meerdere gasflessen – tegelijk in de gaten houden. Ook als ze niet dezelfde inhoudsmaat hebben (o.a. 5, 8 of 11 kilo). Na de tweede meting maakt de app een berekening van het gasverbruik. Hij laat dan zien hoe lang – bij een gelijkblijvend verbruik – je nog doet met de gasfles. Elke 15 minuten krijgt de app een signaal. Op de – niet meegeleverde – drie AAA-batterijen werkt de Senzo4s een jaar lang. Voor een goede meting is een stevige ondergrond nodig.

De gratis app vind je in de Apple App Store of Google Play Store. De Senzo4s is er voor rond de 95 euro.

Naar de site van GOK.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant