GOK Carametic Drive

GOK Carametic Drive drukregelaar voor gasinstallatie

Accessoires

De GOK Carametic Drive is een veiligheidsdrukregelaar voor de gasinstallatie in de caravan of camper. Het gas kan – door de ingebouwde crahsensor – tijdens het rijden aan blijven.

GOK Carametic Drive One en Drive Two

De ingebouwde crashsensor in de Carametic Drive sluit de gastoevoer af als het mis gaat. Deze sensor is gevoelig voor aanrijdingen vanaf een snelheid van zo’n 15 tot 20 kilometer per uur. Dat hangt een beetje af van de grootte van het voertuig. Door het monteren van de Drive kan het gas onderweg aan blijven. En daarmee ook de verwarming en de koelkast.

Carametic Drive One.
GOK Drive One.

De Carametic is er voor één of twee gasflessen. De Carametic Drive Two (foto boven artikel) is voorzien van een automatische omschakeling van de lege naar de volle gasfles. Je hoeft er dus nooit meer midden in de nacht uit voor een lege gasfles. GOK heeft ook de hogedruk gasslang Connect Drive in het assortiment. Deze heeft een breukbeveiliging. Door te werken met verschillende aansluitstukken past de slang op elke Europese gasfles.

Het gasfilter ConnectClean filtert het vloeibare gas. Daardoor blijven de apparatuur en de leiding schoon. Dit komt de bedrijfszekerheid en de veiligheid ten goede. De verschillende systemen zijn zowel voor 30 als voor 50 mbar beschikbaar.

Naar de site van GOK.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant