Technaxx alarm

Goedkoop alarm voor auto of camper

Accessoires

Een alarm in je auto of camper kan diefstal voorkomen. Een simpel en goedkoop alarm is de TX-100 van Technaxx, dat je in de aansteker plugt. Wanneer de bewegingssensor na het aanzetten beweging detecteert, gaat het alarmsignaal af.

Simpel in gebruik

TechnaxxDe bewegingssensor bewaakt de binnenruimte van je auto of camper.  Na het aansluiten op de aansteker of 12 volt, kun je hem met een afstandsbediening aan- en uitzetten. Als er iets beweegt terwijl het alarm is ingeschakeld, reageert het met een 110 db sterk alarmsignaal dat twee minuten duurt. Daar zal niet alleen de dief van schrikken; het is ook duidelijk in de omgeving te horen. Je moet er voor het instappen natuurlijk wel zelf aan denken om het systeem uit te zetten, want anders ga je elke keer wel erg wakker de weg op. Het led-lampje op de afstandsbediening laat zien of het alarm is ingeschakeld. Brandt het niet, dan is ook het systeem uit.
In de TX-100 zit een 450 mAh sterke accu, waarmee hij tot zes dagen lang stand-by blijft. Ook als er niet permanent stroom op de aansteker staat, blijft het systeem dus werken. Is er weer stroom dan laadt het systeem zichzelf weer op. Handig zijn de twee 5 volt/1 ampère usb-stopcontacten, zodat je je mobieltje en consorten kunt opladen. De TX-100 is helemaal nieuw en kost in de vakhandel 40 euro.
Kijk voor andere leuke producten van Technaxx eens onder de onderstaande button.
Koop bij bol.com
www.technaxx.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!