Gobanna mini caravan

Caravans

Sinds januari van dit jaar is er naast een 1200 Brake en Basic uitvoering ook een 1500 Brake en Basic. Meer kastruimte en een bed van 150 bij 2 meter. Door zijn retro uiterlijk past hij prima achter een oldtimer en zijn lage gewicht maakt dat hij ook door kleine auto’s of zelfs een trike of quad te trekken is.
Gobanna 1500B

Gobanna: klein maar compleet

Waar je hem ook achter hangt, je valt ermee op met zo’n Gobanna. De compacte afmetingen en het geringe gewicht, voor een Basic 225 kilogram en voor een Brake 295 kilogram, zorgen ervoor dat je amper in de gaten hebt dat je hem bij je hebt. Ware het niet dat iedereen even wil kijken en bewonderen. De kijkers zullen zich verbazen over wat je toch allemaal bij je hebt. Een 40 liter koelbox bijvoorbeeld, een keuken met aanrechtblad en losstaand gasstel. Optioneel ook een vast tweepits met wasbak en kraan, wat jij wil. Zo kun je ook kiezen voor een 12 volts installatie waar de binnen- en buitenverlichting op werkt, de radio en tv etcetera.
Gobanna kleuren

Hij is er in diverse hippe kleuren

Wil je wat langer staan en is wat meer ruimte gewenst? Dan is er tegen meerprijs ook een voortent leverbaar, je krijgt er dan negen vierkante meter leefruimte bij. De tent is op maat gemaakt door Karsten Tenten, dus kwalitatief goed. De Gobanna past prima in een garagebox of onder je carport, de stalling is daarmee veelal ook geen probleem. Je hebt geen ander rijbewijs nodig, zelfs geen caravanspiegels, je brandstofverbruik zal nauwelijks hoger worden en je 2 meter brede bed is via twee deuren bereikbaar. Tip: eerst proberen? Hij is op onderstaande site ook te huur. Weten wat hij kost? Stuur een email naar info@gobanna.com en je krijgt een actuele prijslijst.

Technische gegevens (1500B):

– Lengte inclusief dissel 3.94 meter.
– Lengte opbouw 2.91 meter.
– Breedte thv de as 1.90 meter.
– Breedte opbouw 1.26 meter.
– Bedlengte 2 meter.
– Bedbreedte 1.50 meter.
– Hoogte totaal 1.70 meter.
– Hoogte opbouw 1.10 meter
– Afmetingen deur 59 bij 89 centimeter.
– Leeggewicht (standaard indeling) 270 kilogram
– Max. gewicht 750 kilogram.
www.gobanna.nl
Gobanna met voortent

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen