Go-Pod

Go-Pod microtrailer: supercompact uit Engeland

Caravans

De Go-Pod is super compact en gemaakt uit één stuk gfk. Je hebt een ruim bed en een goed uitgeruste keuken. Ze noemen het zelf een microtrailer. Wij houden het bij een minicaravan.

Go-Pod is gemaakt om te toeren

Je kunt hem overal mee naar toe nemen en hij kan achter elke auto. De Go-Pod is er in twee uitvoeringen: als Standard en als Deluxe. Met supercompact bedoelen we ook écht klein. Hij meet 4,20 meter in de lengte. Daarbij is hij 1,85 meter breed en 2,05 meter hoog. Voordeel: je schuift hem zonder problemen zo je garagebox in.

Go-Pod interieur

De stahoogte binnen is 1,84 meter. De Standard-versie weegt leeg 545 kilo. Maximaal mag hij 750 kilo wegen. De schaal uit één stuk gfk zorgt ervoor dat hij nergens kan gaan lekken. Voorin de minicaravan staat de dinette. Deze is om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Achterin de deur. Links een keukenblok en rechts kasten. Uit de kast schuift het toilet naar buiten. Ook de koelkast staat aan die kant.

Go-Pod toilet

Alles wat je nodig hebt zit er in

Laat de tafel zakken en je zithoek is een tweepersoonsbed. De bedmaat bedraagt 1,95 bij 1,57 meter. Het keukenblokje heeft twee pitten. Het hefdak en reservewiel zijn standaard inbegrepen. Stroomaansluiting voor 230 volt, gasbun voor de gasfles en huishoudaccu met 12 volt stekker eveneens. Ramen aan alle kanten zorgen voor voldoende lichtinval.

De Deluxe heeft als extra een disselkist. Daarin past o.a. de gasfles. Ook is hij als extra voorzien van een verwarming en een zonnepaneel. Zowel de Go-Pod Standard als de Deluxe heeft twee slaapplaatsen. De Standard kost net geen 13.000 euro. De Deluxe kost 2000 euro meer. Ons land kent – voor zover wij weten – geen Go-Pod dealers. Je kunt o.a. wel terecht in het Duitse Stuttgart. Of in Manchester.

Naar de site van Go-Pod.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant