ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Globecar presenteert de totaal andere 640 SG
Campers

Globecar presenteert de totaal andere 640 SG

  1. 15 augustus 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Waar Clever het budgetmerk is, daar is Globecar het wat duurdere en luxere merk van buscamperbouwer Pössl. Globecar komt voor het komend seizoen met de nieuwe 640 SG die alles wat er tot nu toe was eventjes op zijn kop zet. Een ware attractie.

Rechts is links geworden

Rechts werd links. En dus geen keukenblok bij de schuifdeur. Dat is wennen. Wat je ziet is een ruime zitgroep waarin je lekker kunt zitten met daarachter pas de keuken. Daarin herkennen we de Thetford T 1090 koelkast. Maar die staat dus links. Achter de zitgroep aan de rechterkant van de bus het toilet, waarbij een nieuwe oplossing is gevonden voor de deur. Handig is dat je de cassette bij geopende schuifdeur kunt wisselen zonder dat je daarvoor de bus in hoeft. De opening daartoe zit in de wand van de toiletruimte. Dat scheelt zomaar een gat in je buitenwand. Geniaal. Bij de entree valt dan weer op dat de traptreden van rechts naar helemaal links zijn verschoven Alles moet nou eenmaal anders zijn bij dit model. De type-aanduiding zegt het al, de 640 is 6,40 meter lang. Achterin een groot bed met een afmeting van 1960 cm x 1400 cm/1300 cm.

Standaard zonder douche

Tussen keuken en de toiletruimte zag je nog nooit zoveel ruimte in een buscamper. Dit innovatieve model krijgt alle laatst beschikbare stofjes en decors mee om uit te kiezen. Wil je luxer dan kun je kiezen voor de variant Elegance. Exclusieve bekleding, het Dakota eiken decor in combinatie met kastkleppen in Alaska-white. In de ‘gewone’ Globecar zien we Lorraine walnoot. Het geheim van al die extra ruimte in  de 640 SG komt natuurlijk ergens vandaan. En, tadaaaaa, er zit standaard geen douche in. Dus meer ruimte in de zitgroep, in de keuken, bij het toilet. Mocht dat voor jou echter niet de gewenste oplossing zijn kun je die douche er gewoon bij bestellen.

Globecar 64 SG

De gedachte achter dit model was eigenlijk simpel: laten we de keuken eens uit de regen houden. Dat was het startpunt. Met als resultaat dat hij dus niet meer in de schuifdeur staat. Van het een komt vervolgens het ander. In dit geval een buscamper met een compleet nieuwe indeling die er nog niet was. De nieuwe 640 SG is in Düsseldorf te zien in hal 12, stand 17a.

Naar de site van Globecar

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers, Video NIEUWS