Glaravans

Glaravan nu met stoere Campooz-luifel

Nieuws

De naam Glaravan is een samentrekking van de woorden glamping en caravan. Vanaf nu zit bij een Glaravan een stoere luifel van Campooz. Ga het resultaat bekijken in Utrecht.

Glaravan is reispaleisje

Glamping is een samentrekking van de woorden glamorous en camping. Kamperen, maar dan wel met een hoge mate van luxe en comfort. Een Glaravan is een oude caravan, die voor dit doel flink onder handen is genomen. Je ziet een nostalgisch model, maar wel met de modernste technologie. Meer dan een gerenoveerde caravan dus. Een heus reispaleisje.

Glaravan

Glaravan nu nog mooier

Met een stijlvolle luifel van Campooz is de Glaravan nog mooier. Daarom werken Glaravans en Campooz vanaf nu samen. De caravanluifel van Campooz heeft een avontuurlijke tijdloze uitstraling. Dit past prima op de klassieke caravans. Hiermee is ook de buitenkant een mix van oud en nieuw. De flexibele maatvoering maakt de luifel geschikt voor zowel kleine als grote vintage caravans.

Glaravans

Nu te zien in Utrecht


Om de samenwerking te vieren, is nu een Glaravan retrocaravan met Trekking luifel te zien op de stand van Campooz Caravanning tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hal 12, Stand E026. Kijk voor meer informatie over beide bedrijven op campooz.com en glaravans.com

KCJ Campingtrend Liveshows

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.


___

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant