Gimeg

Gimeg gaat verder onder Trigano-vlag

Nieuws

Het Franse Trigano heeft een meerderheidsbelang verworven in Gimeg Holding b.v. Dat bedrijf is zowel in Nederland als in België actief met merken als Mestic en Travellife.

Gimeg blijft toonaangevend

Gimeg Holding B.V. is een toonaangevende full service importeur/groothandel. Het bedrijf is actief in de kampeer- en recreatiemarkt. Mestic en Travellife zijn de twee sterke merken in deze sector. Ook is het bedrijf actief in de markt voor binnen- en buitenhaarden. Naast deze eigen merken heeft het bedrijf een aantal exclusieve merken zoals Truma, Westfield en Milenco in haar portefeuille. Klanten zijn kampeerspeciaalzaken, DHZ-ketens, tuincentra en online retailers. 

Bij Gimeg werken ongeveer vijftig medewerkers. Zij hebben de afgelopen jaren een forse omzetgroei weten te realiseren. Zowel in de Benelux als daarbuiten. Voor de toekomst wordt een verdere internationale omzetgroei verwacht door focus op de sterke eigen merken. Norbert Diederik – de huidige aandeelhouder – blijft betrokken bij de verdere ontwikkelingen. Frank Gijsberts – de huidige directeur-aandeelhouder – neemt de dagelijkse leiding voor zijn rekening.


Naar de site van Gimeg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant