ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Get ready for (Adria) Action!
Get ready for (Adria) Action!
Advertorial

Get ready for (Adria) Action!

  1. 4 november 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Adria Action is al jaren een vaste waarde in het caravanaanbod. Hij werd geïntroduceerd in 2005 ter ere van het 40-jarig jubileum van Adria. De eerste caravan die ontworpen is door een vrouw. Na ruim 13 jaar is deze opvallende verschijning nog altijd geliefd bij de Nederlandse caravanner

Ronde vormen

Adria ActionBij de introductie werd de caravan uitgeroepen tot KCK Caravan het Jaar. De vakjury prees het innovatieve ontwerp, de weldoordachte indeling en het optimale gebruik van de ruimte. Met zijn ronde vormen en compacte afmetingen springt deze caravan direct in het oog. In de showroom, op de weg of op de camping, het karakteristieke silhouet is uniek en onderscheidend. De Action modellen zijn niet alleen vanwege het design zo geliefd. Ook de compacte afmetingen en gunstige gewichten worden genoemd als reden tot aanschaf.

Drie modellen

Model 361 LH met royale zitgroep voorin is het meest populair in Nederland. De langsbanken voorin bieden overdag veel zitcomfort en ’s avonds een goede slaapplek. Met het standaard panorama dakvenster heb je dan bovendien prachtig uitzicht op de sterren. Dit model is verkrijgbaar met een maximaal toelaatbaar gewicht van 1.100 kg. Optioneel kan een as van 1.300 kg af fabriek worden besteld.

Adria

Na vraag van de consument is een aantal jaar geleden de 391 PD toegevoegd. Een Action met vast bed voorin en gezellige zithoek achter. Deze caravan is iets langer dan de uiterst compacte 361 en daardoor iets zwaarder. Het maximaal gewicht is standaard 1.300 kg.

Adria

Tot slot model 391 PH; een hoger geplaatst vast bed voorin met daaronder een grote hoge bagageruimte. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het plaatsen van een buitengril. Die is dan ook af fabriek te bestellen.

Adria

Alle Action modellen beschikken over een stootvastere polyester opbouw. Standaard is deze grijs gekleurd met blauw gekleurde hoekaccenten. Kies je voor wit polyester dan zijn ook de hoekaccenten in een andere kleur verkrijgbaar: indigo blue, chique antracite en outdoor green.

Meer informatie over de Adria Action en alle andere Adria caravans vind je op www.adria.nl.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Advertorial NIEUWS