German design award

German Design Award voor Hymer MasterLine

Campers

Hymer wint voor de derde keer op rij de German Design Award. Dit jaar is dat voor de MasterLine I 780 in de categorie Passenger Vehicles.

German Design Award

Vorig jaar overtuigde de unieke vormgeving van de Hymer Exsis. Dit jaar was de jury onder de indruk van de Hymer B MasterLine I 780 integraalcamper. De jaarlijkse German Design Award wordt volgend jaar februari uitgereikt door de ‘Rat für Formgebung’. Die roemt met name de geslaagde combinatie van een moderne opbouwtechniek met nieuwe designelementen. Vooral bij het exterieur zijn op dit gebied stappen gezet.

hymer german design award

Innovatief en trend met exterieur

Het is Hymer gelukt om met innovatief en uniek design een nieuwe trend neer te zetten. Daarmee maakt de camperbouwer duidelijk een verschil. Hymer is blij dat dit – getuige deze prijs – niet alleen bij de klanten aanslaat. De samenvoeging van de Mercedes Sprinter Triebkopf en het SLC-chassis van Hymer – in combinatie met de modernste opbouwtechniek – scoort nu ook in de designwereld. Voor het exterieur werd samengewerkt met StudioSYN. Met name de frontpartij zorgt voor een eigen gezicht – Hymer Iconic Signature – en een compleet nieuwe dynamiek, aldus de jury van de German Design Award.

Meer weten? Bekijk de video

De MasterLine is er als 780 en 790. Er is ook een 880 met tandemas. Wil je meer weten over de Hymer MasterLine? Kijk dan zeker naar onderstaande video. We laten hem helemaal aan je zien.

Naar de site van Hymer.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant