Gerjak BB Design tent

Tent

Gerjak heeft, geïnspireerd op de kampeertent, een geheel nieuw concept voortent neergezet. De BB Design tent is stoer en comfortabel.
Het gaat goed met Gerjak. Het gaat zelfs prima met Gerjak. Het bedrijf heeft na de doorstart van begin 2012 de zaken goed opgepakt en zit weer stevig in het zadel. Ze staan nu op de Caravan Salon in Düsselsdorf en in oktober op de  jubileumeditie van de Kampeer & Carvan Jaarbeurs in Utrecht. Ze hebben dan ook weer meer dan genoeg om te laten zien. Er is een nieuwe lijn tenten ontwikkeld en er is ook een nieuwe BB Design tent. Het 2014 model is ontwikkeld door de designers Bart Vos en Bert Schoeren (BB dus) die hun deskundigheid koppelden aan het vakmanschap van Gerjak. Het resultaat is een stoere en comfortabele voortent die er anders uitziet dan de anderen.
bb-design-tent-2014-1
Naast stoer en comfortabel valt ook het gebruik van de zijkant op als luifel. Je kunt als je dat doet zelfs de slikland afritsen. Zo heb je geen last van vuil of viezigheid die eventueel aan deze rand is blijven plakken. Afritsen, omhoog zetten en klaar. Ook scheelt dat flink in het schoonmaakgemak en het opruimen. Dat gaat hierdoor een heel stuk prettiger. De voortent heeft een vaste voorluifel van 1.25 meter diep. Zo kun je lekker voor je tent gaan zitten. Het veranda-gevoel noemen ze dat. De voorwand bestaat uit twee gedeelten en is uitritsbaar. Bij de tent zitten onderin bamboestokken in de kleppen die het oprollen vergemakkelijken.
De tent komt met een stalen frame met Presto-klemmen, voor het snel spannen van het frame, een tochtstrip en wielflap in dezelfde kleur. Ook zit er een tentzak, framezak en pennenzak bij. Alsmede een schroefloos bevestigingssysteem. Verder nog houten Gerjak spanners bij de scheerlijnen en een LED verlichtingsset. Dat mag je compleet noemen. Er zijn nog diverse opties bij te kopen zoals een slaapcabine, of een stormbandset. Het materiaal waarvan de tent is gemaakt is 320 grams ripstop/katoen. De tent is leverbaar in de maten 850/1025. De diepte is 240 cm. Het gewicht van de kleinste maat is 24 kilo.
Veel comfort en veel opzet- en schoonmaakgemak met een stoer buitengevoel. De BB Designtent van Gerjak heeft een levertijd van ongeveer een week. Prijs vanaf 1099 euro.
www.gerjak.nl
bb-design-tent-2014-2

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen