Adria Compact halfintegraal 2019

Genieten in een camper van Adria

Campers

Stijlvol, comfortabel, praktisch en gemaakt om jarenlang van te genieten. Dat zijn de campers van Adria. Voor dit jaar heeft de fabrikant een aantal wijzigingen aangebracht. Je leest het allemaal in ons nieuwste online magazine.

Adria Coral

De meest verkochte camper van Adria – de Coral – heeft meer stahoogte gekregen dankzij het verhoogde dak. De grote panoramavensters zorgen voor veel licht. Struikelen is bovendien verleden tijd, want de vloer is van voor tot achter vlak. De Coral is er in twee modellen: de S 670 DC – met een queensbed – en de DL, die enkele bedden heeft. De Coral heeft bovendien de zogenaamde open salonindelingen, wat inhoudt dat er twee langsbanken tegenover elkaar staan. Hierdoor ontstaat meer ruimte en flexibiliteit in het gebruik van de woonruimte.

Adria Matrix

Deze camper zit tussen halfintegraal en alkoof in, en wordt daarom ook wel crossover genoemd. Onder het verhoogde dak is hier een hefbed gemonteerd. De Matrix is verkrijgbaar in tien indelingen. Net als de Coral is de Matrix dit bouwjaar verkrijgbaar met een open salonindeling, waarbij de banken in de lengte tegenover elkaar staan.

Adria Compact

De goedkoopste halfintegraal camper van Adria – de Compact – is tot twee keer toe verkozen tot Kampeerauto van het Jaar (in 2008 en 2016). Dat is niet voor niets. In combinatie met de Citroën Jumper (Axess) of Fiat Ducato (Plus) is de Compact de ideale camper voor bijvoorbeeld een citytrip.
Alle Adria campers kunnen dit seizoen af-fabriek worden voorzien van opties als luifels, fietsendrager-voorbereiding, zonnepanelen en op het dak gemonteerde airconditioning. Meer foto’s en een video of gewoon meer weten over de verschillende modellen en hun mogelijkheden? Ga dan naar de Adria website óf lees er alles over in het nieuwste Campingtrend Magazine. Nog niet ingeschreven? Dat kun je hier gratis doen.
Naar het magazine

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant