Percolator Bialetti

Geniet van koffie op de perfecte campingochtend

Accessoires

Wie houdt er niet van zomerochtenden op de camping? Rustig aan wakker worden en de tent/caravan/camper/vouwwagen uit stappen. Een stralende zon en een dag vol beloftes. Het perfecte moment voor een kopje koffie. Maar stop! Laten we dit niet verpesten met een zielloos bakkie. Nee, een mooie campingochtend verdient koffie die met liefde is gezet. Bijvoorbeeld in deze percolator van Bialetti.
Bialetti heeft percolators in alle soorten en maten. Uit dit exemplaar – de Venus – haal je vier kopjes. Let wel, dat zijn espresso’s. Verwacht dus geen vier grote koppen koffie uit dit apparaatje van 200 milliliter. Hoe werkt het? Schroef de kan en het waterreservoir van elkaar af. Vul het reservoir met water, het filter met koffie, schroef alles op elkaar et voilá! Als de percolator borrelt, is je koffie klaar en kan je genieten van die perfecte campingochtend.

Ook voor thuisgebruik

Percolator BialettiHet mooie aan de percolator van Bialetti is dat je er geen elektriciteit voor nodig hebt. Dat maakt dat je overal koffie kunt maken, als je maar een gaspitje bij de hand hebt. Of een keramische kookplaat. Of een elektrisch kooktoestel. Want daar is deze Venus ook voor geschikt. En dat is weer makkelijk, want zo kan je hem ook thuis gebruiken (en terug denken aan die heerlijke campingochtenden).
Waarom is deze percolator zo geschikt om mee te nemen op vakantie? Nou, natuurlijk om bovenstaande reden. Zelfs de meest basic kampeerder kan – mits in het bezit van een gaspitje – een lekker kopje koffie zetten. Houd je van wat meer luxe en kan jij je cappuccino of latte op de camping echt niet missen? Maak je koffieset dan compleet met een melkopschuimer. Maar daar hebben we het een andere keer over…

Meerdere versies

Zin in zo’n lekker bakkie? Bestel de Bialetti Venus Percolator RVS dan voor 34,95 euro via onderstaande button. Liever een grotere of een kleinere versie? Ook die kan je via deze link bestellen. Oh ja, deze percolator is niet alleen geschikt voor zomerochtenden. Een espresso uit deze Bialetti doet het ook heel goed tijdens regenachtige ochtenden of avonden in het voorjaar, de herfst of de winter.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant