Emsa Turboline

Geniaal: de opvouwbare slacentrifuge

Accessoires

Vroeger had elk huishouden er één: een slacentrifuge. Een kom waarin je een mandje met hoge snelheid kon laten ronddraaien om zo de net gewassen sla te drogen. Deze klassieker is er nu ook in een opvouwbare variant voor op de camping.

Opvouwbare slacentrifuge: handig voor onderweg

Nog vroegerder deed moeder de sla in een theedoek en slingerde die in de tuin of op het balkon heen en weer om de sla te drogen.  De slacentrifuge was dus een welkome uitvinding die het leven van de huisvrouw aangenamer maakte. Er kwam geen stroom, internet of zonne-energie aan te pas (de huisman werd overigens later pas uitgevonden).
Emsa slacentrifugeNu is er een moderne en zelfs opvouwbare variant op hetzelfde thema. Door de sla te laten ronddraaien, is deze in enkele seconden droog. De buitenste kom kan na het drogen meteen als slakom dienen. De bodem is voorzien van een anti-slip laag. Er zijn twee opvouwbare uitvoeringen: de Basic en de Turboline. Bij die laatste draai je niet aan een knop, maar trek je aan een koord om de mand te laten ronddraaien. De eerste is praktisch en niet duur.
Emsa heeft meerdere uitvoeringen van de slacentrifuge. Ook in andere kleuren en niet opvouwbaar. Klik op onderstaande button en je ziet ze allemaal. Snel in huis vanaf 21 euro.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant