Campingspiegel

Geen verrassingen meer met een campingspiegel

Accessoires

Campingspiegel, campingspiegel aan de wand… Mis je ook een spiegel op de camping? Dat hoeft niet meer met dit handige campingspiegeltje waar je ook nog eens iets aan op kunt hangen.
De enigszins ijdele types onder ons werpen vast wel een blik op de spiegel wanneer ze de deur uit lopen. Op de camping – en zeker als je in een tent of vouwwagen kampeert – heb je een spiegel niet zomaar 1, 2, 3 bij de hand. En of je nu erg ijdel bent of niet, een blik op jezelf werpen voor je de tent uitstapt, kan nooit kwaad. Want je zal de eerste niet zijn die ’s ochtends nog met het slaap in de ogen de tent uit stommelt en de gang naar het sanitairgebouw maakt. Om daar vervolgens bij het handen wassen eindelijk een blik in de spiegel te werpen en te ontdekken dat je er a) uitziet als een panda omdat blijkt dat je make-up toch niet zo goed is verwijderd als je gisteravond dacht of b) je haar recht overeind staat. Maakt natuurlijk allemaal niet uit en daarom is deze spiegel dus alleen voor mensen die daar wél waarde aan hechten. Dat betekent dus niet dat de camping een grote modeshow is. Maar hé, een beetje toonbaar over de camping lopen vindt iedereen wel fijn, toch?

Gouwe ouwe campingspiegel

Dit campingspiegeltje is een gouwe ouwe. Met het handige klemmetje bevestig je hem eenvoudig aan een tentstok. Zo kan je makkelijk een blik op jezelf werpen voor je over de camping flaneert. De spiegel heeft ook nog eens twee haakjes waar je bijvoorbeeld sleutels of andere – niet te zware – dingen aan kunt ophangen. De afmeting van deze campingspiegel is 22 x 15 x 5,5 cm. Je koopt hem via onderstaande link.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant