ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Geen ruimte op je dak? De daktenttrailer
Geen ruimte op je dak? De daktenttrailer
Vouwwagens

Geen ruimte op je dak? De daktenttrailer

  1. 29 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Je wilt eigenlijk een daktent maar hebt geen plek op je dak? No problem. Dan zet je hem gewoon op een aanhanger. In goed Nederlands een daktenttrailer.

freebirdDaktenttrailer Freebird

Zul je altijd zien. Heb je een Jeep en een daktent en denk je helemaal klaar te zijn. Wil de bijrijder alleen met het dak open met je mee. Daar is een vrij simpele oplossing voor. Zet de daktent op je aanhanger en je hebt een daktententrailer. What’s in a name? Zo is er de Freebird, die naar Amerikaanse en Australische maatstaven wordt gemaakt. In het kort: stevige beschermde naden, uv-bestendig, waterdicht en ademend. Getest in de Alpen onder de meest extreme weersomstandigheden. Zo was het binnen kurkdroog tijdens een onweer met 100 liter water per uur. De tent staat desgewenst op een aanhanger, gewicht onder de 750 kilo. Deze wordt gebouwd bij het Oostenrijkse Pongratz. De tent staat binnen vijf minuten gebruiksklaar. Alleen met de tent op pad kan natuurlijk ook. Zes schroeven losdraaien en je hebt een aanhanger zonder tent. De tent kan dan ook weer gewoon op je dakdrager. Bedmaat in de Freebird is 190 bij 240 centimeter. Inclusief aanhanger ben je € 4370,- kwijt. Wil je alleen de tent, dan ben je met € 1490,- klaar. Kijk voor meer informatie op www.campingtrailer.de

Freebird

Daktent.nl

Ook bij daktent.nl hebben ze een oplossing. De daktententrailer is helemaal in. Ben je op zoek naar een daktent, dan moet je sowieso eerst eens in Baarn gaan kijken. Alle merken, soorten en maten. En niet alleen te koop, ook te huur. Kun je het eerst eens uitproberen. Grote kans dat je voor altijd verkocht bent natuurlijk, dat wel. Ze kunnen je ook precies vertellen welke tent het beste bij jouw auto past. Want zo’n tent is er natuurlijk niet alleen voor op een Jeep. Hij staat ook heel leuk op je Mini. Binnen een paar minuten maak je er met een daktent een camper van. Net zo makkelijk. Heb je thuis weinig ruimte? Zelfs de opslag van je daktent kun je hier regelen. Alle gerenommeerde merken zijn er te bekijken en vergelijken.

daktententrailer

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Vouwwagens NIEUWS