ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Geef een bezoek aan de Caravana cadeau
Geef een bezoek aan de Caravana cadeau
Beurzen

Geef een bezoek aan de Caravana cadeau

 1. 24 december 2018, 11:00
 2. 1 Reacties

Zoek je nog een geschikt kerstcadeau voor de rasechte kampeerder? Een bezoek aan de Caravana is dé verrassing waar je een kampeerder in hart en nieren blij mee maakt! Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 beleef je namelijk de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden.

Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim tweehonderd campings uit heel Europa en de laatste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de nieuwste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen! Je kaarten koop je voordelig én met korting via www.caravana.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  De Love Luc - woensdag 09 januari 2019 

  Beste,
  Is Caravana het bezoeken waard als ik al over een camper beschik, maar alleen op zoek ben om nog allerlei accessoires wil bekijken die ik nog nodig heb.
  Ik kom van België en dit is ongeveer 400km enkele rit met de auto. Of is er later op het jaar een nog interessanter beurs dichter bij de grens van Antwerpen.
  En zijn er promoties op de toegangskaarten.
  Mvg De Love Luc

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS