ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website
Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website
Nieuws

Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website

  1. 6 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Geardropper – het concept voor avontuurlijke kampeerreizen met unieke en inspirerende routes door Portugal, Zweden, Slowakije, Corsica en Kroatië – heeft een nieuwe website. Maak kennis met een nieuwe kampeerervaring in Europa en ervaar Life In The Open!

Geardropper, ontwikkelen en verbeteren

Voor Geardropper stond 2017 in het teken van ontwikkelen en verbeteren van het huidige concept. Zo zijn er o.a. kwalitatieve onderzoeken gedaan om het concept naadloos aan te laten sluiten op de behoeften van een avontuurlijke reiziger. Het concept is hierdoor gegroeid van enkel het huren van een kampeeruitrusting, tot een inspirerend platform voor het plannen van een onvergetelijke ervaring in de natuur!

Founder & director Bas Sonnevelt is onwijs trots op de nieuwe weg die Geardropper is ingeslagen en de binnengehaalde pre-seed financiering: “Wij kunnen met dit geld hele mooie dingen doen en een grote stap maken naar de realisatie van onze droom: avontuurlijk kamperen toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen – overal ter wereld!”.

Early Bird korting

Via de website www.geardropper.com zijn uitrustingen te boeken in Portugal, Zweden, Corsica, Slowakije en Kroatië. Early Birds ontvangen tot 1 maart 2018 15% korting op hun eerste boeking.

Geardropper blijft daarnaast zoeken naar nieuwe idyllische bestemmingen en avonturen. De lancering van de nieuwe website wordt tevens gevierd met een inspiratievideo waarin het unieke gevoel wordt vastgelegd.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geardropper voor nieuwe kampeerbeleving
Nieuws

Geardropper voor nieuwe kampeerbeleving

Kampeer-startup Geardropper lanceert een gloednieuwe website voor het nieuwe kampeerseizoen. Huur een complete kampeeruitrusting in 8 verschillende landen en kies...

  1. 27 december 2016, 11:00
  2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

  1. 20 februari 2018, 17:00
  2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

  1. 16 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

  1. 11 februari 2018, 11:00
  2. 3 Reacties