ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website
Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website
Nieuws

Geardropper.com lanceert compleet vernieuwde website

  1. 6 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Geardropper – het concept voor avontuurlijke kampeerreizen met unieke en inspirerende routes door Portugal, Zweden, Slowakije, Corsica en Kroatië – heeft een nieuwe website. Maak kennis met een nieuwe kampeerervaring in Europa en ervaar Life In The Open!

Geardropper, ontwikkelen en verbeteren

Voor Geardropper stond 2017 in het teken van ontwikkelen en verbeteren van het huidige concept. Zo zijn er o.a. kwalitatieve onderzoeken gedaan om het concept naadloos aan te laten sluiten op de behoeften van een avontuurlijke reiziger. Het concept is hierdoor gegroeid van enkel het huren van een kampeeruitrusting, tot een inspirerend platform voor het plannen van een onvergetelijke ervaring in de natuur!

Founder & director Bas Sonnevelt is onwijs trots op de nieuwe weg die Geardropper is ingeslagen en de binnengehaalde pre-seed financiering: “Wij kunnen met dit geld hele mooie dingen doen en een grote stap maken naar de realisatie van onze droom: avontuurlijk kamperen toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen – overal ter wereld!”.

Early Bird korting

Via de website www.geardropper.com zijn uitrustingen te boeken in Portugal, Zweden, Corsica, Slowakije en Kroatië. Early Birds ontvangen tot 1 maart 2018 15% korting op hun eerste boeking.

Geardropper blijft daarnaast zoeken naar nieuwe idyllische bestemmingen en avonturen. De lancering van de nieuwe website wordt tevens gevierd met een inspiratievideo waarin het unieke gevoel wordt vastgelegd.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS