Garmin Instinct GPS horloge

Garmin Instinct

Het Garmin Instinct GPS horloge is betrouwbaar en kan dankzij de temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter) tegen een stootje. Het scherm is krasbestendig en ook af te lezen in fel zonlicht. Met dit robuuste Garmin Instinct horloge weet je altijd precies waar je bent.

Satelliet

Het horloge gebruikt satellietnetwerken om heel nauwkeurig zijn positie te bepalen. Het gaat daarbij niet alleen af op gps, maar gebruikt ook de netwerken van Glonass en Galileo. Het heeft een ingebouwd 3-assig kompas en een barometrische hoogtemeter. Met de Tracback-functie loop je via dezelfde route weer terug naar je beginpunt.

Verbonden

Daarnaast controleert dit horloge je hartslag, activiteit en stress tijdens de dag. Je weet precies hoeveel je doet. Om te trainen kun je vooraf profielen laden om te fietsen, zwemmen of hardlopen. Ook kun je op dit horloge de meldingen van je smartphone zien. Die hoef je dus niet telkens tevoorschijn te halen. Meedoen aan de Garmin Connect online fitnessgemeenschap via de app is ook een mogelijkheid.
De Garmin Instinct is nog beperkt verkrijgbaar via onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant