Garmin 890 MT-D

Garmin 890 MT-D nieuwe campernavigatie

Accessoires

De nieuwe Garmin 890 MT-D campernavigatie laat een aantal verbeteringen zien. Zo is het scherm groter – 8 inch – en beter afleesbaar. Handig: je kunt hem zowel dwars als rechtop geplaatst gebruiken

Garmin 890 MT-D met spraakbesturing

De Garmin 890 MT-D heeft spraakherkenning. Dat maakt de bediening gemakkelijker. Je kunt deze navigatie specifiek instellen op je camper of combinatie met caravan. Er zitten voor 46 landen kaarten geïnstalleerd die zichzelf updaten. Ook kaarten van Australië tot Zuid- en Noord-Amerika zijn verkrijgbaar. Evenals Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Deze zijn gratis te downloaden. De navigatie houdt bij de routebepaling rekening met ingegeven afmetingen en het gewicht van het voertuig.

890 MT-D

Poi’s met overnachtingsmogelijkheden van ACSI tot Campercontact staan er in. Aanbevelingen van TripAdvisor en Foursquare zitten er ook in. Net als o.a. restaurants en bezienswaardigheden onderweg. Door te zoeken met diverse filters kun je altijd precies vinden wat je zoekt. Via het DAB-radiokanaal ontvang je actuele verkeersinformatie in real time. Is er geen DAB-signaal, dan schakelt hij om naar TMC-verkeersinformatie.

Koppelen aan je smartphone

De Garmin 890 MT-D is ook te koppelen aan je smartphone. Zo ontvang je meerdere Garmin real time meldingen via je bundel. Behalve verkeersinformatie zijn dat o.a. het weer, brandstofprijzen en flitsmeldingen. Je mails kun je zo rechtstreeks van het scherm aflezen. Door de spraakbesturing en de bluetooth blijven je handen daar waar ze horen: aan het stuur.

Garmin 890 MT-D

De Garmin is op meerdere manieren te bevestigen. Hij is compatible met de BC 35 achteruitrijcamera. Op de accu kan hij twee uur vooruit. De 890 MT-D gaat 550 euro kosten.

Naar de site van Garmin.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant