Adora 671 PK

Gamen en chillen in Adria's tienercaravan

Caravans

Ouders herkennen het vast: zelf willen ze graag kamperen, terwijl hun tieners liever thuis blijven om te gamen en chillen. De Adria Adora 673 PK maakt korte metten met dat probleem. Deze 6,75 meter lange familiecaravan bestaat uit een ruimte voor ouders en één voor kinderen. En extra mooi: beide ruimtes hebben een eigen toegangsdeur.

Zweten in bijzettentje

Het verzoek voor een dergelijke caravan komt vanuit Duitsland. Daar piekerden heel wat ouders zich waarschijnlijk suf over de aankomende vakantie. Want hoe krijg je je geliefde pubers nog mee naar de camping terwijl zij heel andere dingen aan hun hoofd hebben? En als er iets is waar veel van hen niet aan moeten denken, dan is het met hun ouders bivakkeren in een te krappe caravan of weg zweten in een bijzettentje.
Adora 671 PK 2

Veel privacy

De Adria Adora 673 PK veegt al deze zaken van tafel. Dit is een caravan waarmee je als gezin met oudere kinderen samen op vakantie kunt zonder elkaar op de lip te zitten. Aan de rechterzijde van de caravan bevindt zich het ouderbed met hierboven een zee van licht dankzij het panorama dakraam. Pubers hebben hun privacy nodig, maar ouders hebben dat ook. Deze ouderslaapkamer is dan ook af te sluiten met een harmonicadeur.
Adora 671 PK
Het woongedeelte is te vinden in het midden van de caravan. In de ruime rondzit – tegenover de keuken – vinden ouders en kinderen elkaar om samen te eten, even bij te praten of een spelletje te doen. Deze rondzit is trouwens om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Het volgende deel van de caravan is gereserveerd voor het sanitair. Een apart toilet met daar tegenover een wastafel en douche.
Adora 671 PK

Rust na avondje stappen

Tieners die het chillgedeelte van de Adria Adora 673 PK – aan de achterzijde van de caravan – zien, willen waarschijnlijk alleen nog maar kamperen. Deze aparte kamer biedt drie slaapplekken en is helemaal gericht op oudere kinderen en hun wensen. Dat betekent dat deze ruimte is voorzien van usb-aansluitingen, een bluetooth-versterker en een zwenkarm voor een televisie. De onmisbare gameconsoles kunnen dus gewoon mee op vakantie.
Adora 671 PK
Natuurlijk zijn de kids niet alléén maar aan het gamen en relaxen. Bij een goede vakantie hoort ook een avondje stappen. Dankzij de eigen toegangsdeur tot de tienerslaapkamer, hebben ouders geen last wanneer hun kroost midden in de nacht weer thuiskomt. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat de meeste ouders waarschijnlijk pas echt lekker slapen wanneer ze weten dat iedereen weer veilig thuis is. Over slapen gesproken: alle bedden in de caravan zijn minstens twee meter lang.

Must: goede wifi

Welke zorgen zijn er nog met zo’n complete caravan waar zeven mensen in kunnen slapen? Nou, wij kunnen er nog net eentje bedenken. Zorg voor een camping met goede wifi en ouders én kinderen hebben een topvakantie!
www.adria.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant