ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Het gaat heel goed met Polar
Het gaat heel goed met Polar
Caravans

Het gaat heel goed met Polar

 1. 12 april 2017, 11:00
 2. 0 Reacties

Polar, de caravan met de ijsbeer uit Zweeds Lapland, doet momenteel goede zaken. En dat is goed voor de werkgelegenheid in het gebied.

Polar verkocht in 2016 65% meer caravans

De caravan- en camperbouwer zorgt in thuishaven Dorotea voor meer werkgelegenheid door een groeiende vraag naar caravans van dit merk. In 2016 werd een groei genoteerd van 65% ten opzichte van het jaar ervoor, zo laat CEO Tony Ekström weten. Daar mag je trots op zijn. Op de najaarsbeurzen van afgelopen jaar was de belangstelling voor het merk geweldig. Dat is terug te zien in de orderportefeuille. In oktober liet het bedrijf weten een dozijn mensen extra aan te stellen en de productie te verhogen.

De toename van de omzet is terug te zien in de registratiestatistieken. Het aantal nieuwe Polar caravans is hierin sterk toegenomen in het begin van 2017. “En de verkoop blijft maar groeien”, aldus CEO Tony Ekström.

Meer aanstellingen, herintroductie camper

Met de aanhoudend sterke verkoop zal het bedrijf dit voorjaar opnieuw extra personeel in dienst nemen, dit met het oog de productiecapaciteit verder te verhogen. Deze plannen maken een verdere toename van de productie na de zomer mogelijk, waardoor aan de sterke order-intake kan worden voldaan. Tijdens dit voorjaar is er reeds een productieverhoging van ongeveer 20 procent in de fabriek in Dorotea. Het voelt echt, echt goed, zegt een opgetogen directeur van Polar. Klanten willen service en kwaliteit en dat kan de fabriek leveren dankzij goede producten en een sterk dealernetwerk. Er is hard gewerk in Doretea, de stijgende verkopen voelen als de waardering hiervoor.

Polar

Daarnaast heeft de fabriek onlangs, eind 2016, de Polar Camper geherintroduceerd, ook deze heeft grote belangstelling gewekt. Polar is de meest noordelijke caravan en camperfabrikant ter de wereld. Gesitueerd midden in het grote natuurgebied van Norrland. De Top Premium caravans en campers van Polar zijn vervaardigd in Dorotea in Noord-Zweden, al meer dan 50 jaar. Polar is Zweden’s meest verkochte caravan aller tijden. Het bedrijf heeft meer dan 60 ervaren en toegewijde medewerkers. Zij werken doelgericht met strenge kwaliteitstesten om de beste caravans en campers op de markt te produceren.

www.polarcentrum.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

DKW Mega-Kampeer-Spektakel-Dagen
Branche

DKW Mega-Kampeer-Spektakel-Dagen

Mega Kampeer Spektakel Dagen bij DKW Caravans in het Belgische Wevelgem. Met Spektakelkorting op caravans, palletkorting in de kampeershop, workshops...

 1. 20 februari 2016, 17:00
 2. 0 Reacties

MEER Caravans NIEUWS

Kip Najaarsbeurs 2017
Caravans

Kip Najaarsbeurs 2017

Van 9 tot en met 28 oktober 2017 in de Kip Flagship Store te Hoogeveen. De Kip Najaarsbeurs 2017 met veel voordeel en elke dag rondleidingen. Vooraf wel een bezoekersafspraak maken. Nieuws en voordeel…

 1. 8 oktober 2017, 17:00
 2. 0 Reacties
Nieuwe look voor Kabe 2018 caravans
Caravans

Nieuwe look voor Kabe 2018 caravans

De caravans van Kabe 2018 uit Zweden krijgen voor het nieuwe seizoen een dynamischer uiterlijk. Een nieuwe voor- en achterkant, nieuwe achterlichten en led-lampjes aan de zijkant. De nieuwe family-look vanaf de Edelstenen-serie. Tower…

 1. 1 oktober 2017, 17:00
 2. 0 Reacties
Barefoot eivormige retro-look
Caravans

Barefoot eivormige retro-look

De Barefoot, ziet eruit of hij uit een ver verleden stamt. Maar is onder de retro-look gewoon modern. Hij ontstond toen Cathy Chamberlain niet de caravan kon vinden die ze zocht. Dus maakte ze…

 1. 23 september 2017, 17:00
 2. 0 Reacties
Sprig Do It Yourself Teardrop
Caravans

Sprig Do It Yourself Teardrop

Naar de Messe geweest en naar de prijzen gekeken? Wat dacht je van een DIY (Do It Yourself) teardrop trailer? Je moet er een beetje handig voor zijn, maar hij past in ieders budget….

 1. 20 september 2017, 11:00
 2. 0 Reacties