Furrion de mega super luxe camper

Campers

De Furrion. Hoe serieus is een camper met een whirlpool en helicopterlandingsplaats op het dak? Is deze mega super luxe mastodont het einde van back to basic? We scharen hem toch maar onder de noemer Wat Verder Ter Tafel Komt.

Furrion way over the top

Wij vragen het ons nog wel eens af. Kan het nog groter, luxer, duurder? Het antwoord is ja. Dat kan. De Furrion is momenteel ongetwijfeld de top. De Furrion Elysium staat naar verluid niet echt te koop. Mocht dat wel ooit nog gebeuren zou hij rond de 2,5 miljoen dollar moeten kosten. Het is een concept van 45 foot, oftewel 13,7 meter lang.

Opnoemen wat er in zit? De lijst met wat er niet in zit is een stuk korter. Maar kom, we noemen het intelligente toilet, de whirlpool met terras op het dak, de helicopter, die overigens gewoon bij de prijs inbegrepen is. Een druk op de knop en hij zakt naar binnen en kan meegenomen worden op reis. Of hij in Europa op een camping past? Er zullen er vast een paar zijn waar dat lukt. Mooi? Ach, smaak. We laten de foto’s en het filmpje zien omdat het wel bijzonder is. Je mag er iets van vinden. Doen wij ook. Ons ding is het in ieder geval niet. Maar hee, ze maken weer wel schitterende fornuizen.


www.furrion.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant