frontkeuken

Frontkeuken in Nomad 490 BLF

Caravans

De caravanindeling met een frontkeuken – ook wel kopkeuken – voorin is populair. We zien het onder anderen bij de Nomad, die er ANWB-caravan van het Jaar mee werd. Kijk mee.

Frontkeuken overgewaaid uit Scandinavië

Het lijkt erop dat de frontkeuken is overgewaaid uit Scandinavië. Daar hebben ze deze indelingen al langer. Zo zien we o.a. in meerdere modellen van Kabe een frontkeuken. Dethleffs heeft hem ook ontdekt. Zo zit er één in de Nomad 490 BLF, die door de ANWB is uitgeroepen tot Caravan van het Jaar.

De Nomad 490 BLF is een tweepersoons caravan. Het interieur doet – mede door de opstelling van de frontkeuken – zeer ruimtelijk aan. Het model werd voor het nieuwe seizoen compleet opnieuw ontworpen. Het keukenblok is royaal te noemen. Het beslaat namelijk de volle breedte van de caravan. Er is veel bergruimte en een grote koelkast.

frontkeuken nomad

In het midden van de caravan staat een loungezit, compleet met poef. Achterin het tweepersoonsbed in lengterichting. Daarnaast het toilet met wastafel. We zien lichte houttinten en beige kastkleppen. De Nomad is erg compleet uitgevoerd. Je kunt hem ook bekijken in het kersverse (vandaag in de mail bij de abonnees) januarinummer van ons Campingtrend Magazine. In de video vertellen we je wat er – behalve die fijne frontkeuken – allemaal standaard op zit.

Naar de site van Dethleffs.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant