Da Vinci 2021

Frisse look voor Tabbert Da Vinci

Caravans

De Knaus-Tabbert Da Vinci gaat met een strakke en frisse look het nieuwe seizoen in. Tabbert nam zowel de binnen- als de buitenkant van deze caravanserie onderhanden.

Da Vinci met nieuw ex- en interieur

Nieuw is het gfk-dak. Dat is met 48 millimeter dikte iets dunner geworden. Ook de wanden werden iets dunner. Dat scheelt weer in de kilo’s. De isolatiewaarden blijven echter gelijk. Nieuw is ook het design van de caravan. Dat zien we o.a. aan de achterlichten. Het aanbod aan indelingen in de Da Vinci serie ging omlaag. Wel komen er voor het nieuwe seizoen drie nieuwe indelingen bij. Wil je de Da Vinci luxer uitgevoerd? Dan kies je voor het Design-pakket. Met gladde buitenwanden, ingelegde ramen, een luifel met led-strip en bredere deur maak je de Tabbert helemaal af.

Da Vinci

Het interieur is licht en modern. Lichte houttinten, witte kastkleppen en grijze werkbladen. De bekleding in stof of leer is er in grijs, beige of bruin. Het moet aan zand en steen refereren. Natuurlijke kleuren dus. Voor het nieuwe seizoen komen zes bestaande indelingen te vervallen. Omdat er drie nieuwe bijkomen, blijven er negen over om uit te kiezen. De kleinste is de 390 QD met het bed dwars voorin. Achterin zien we een compacte badkamer naast de dinette. Dit model komt in de plaats van de 380 TD. Nieuw is ook de Da Vinci 500 KD met stapelbedden. Deze indeling heeft tot aan vijf slaapplaatsen. Derde nieuweling is de 560 HTD. Badkamer achterin en een Frans bed ernaast. Voorin een rondzit.

Da Vinci 540 E
De enkele bedden in de 540 E.

Extra veiligheids- en sfeerpakket

Met het Safety-pakket koop je extra veiligheid. Hierin o.a. de ATC-antislingerkoppeling. Ook van AL-KO is het Safety Compact veilgheidsslot. En een gasmelder. Dan is er een nieuw sfeerpakket. Daarin o.a. een voortentlamp met bewegingsmelder, een verlichte opstap en indirecte verlichting bij het bed en de tv-hoek. De negen indelingen van de Da Vinci worden naar zeggen van Knaus-Tabbert goedkoper. De prijzen zijn echter nog niet vrijgegeven. Behalve de drie hierboven genoemde nieuwe indelingen blijven ook de Da Vinci 495 HE, 460 E, 490 TD, 540 E (foto boven artikel) en 700 KD leverbaar.

Da Vinci
Frans bed in de 490 TD.

Naar de site van Tabbert.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant