ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Free Nature Eco is stoere T6
Free Nature Eco is stoere T6
Campers

Free Nature Eco is stoere T6

  1. 24 oktober 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Je nieuwe buscamper laten opvallen? Camperbouwer Die Reisemobil-Manufaktur weet er wel raad mee. Je doet er een opvallend wrapje omheen en noemt je nieuwe model Free Nature Eco. Een stoer surf uiterlijk en alleen eco materialen. Aandacht gegarandeerd.

Surf en hout

Eerst was er de Free Nature op basis van de Opel Vivaro. Ook al heel opvallend vanwege de gebruikte wrap (van een wolf). Hij trok de nodige aandacht op elke beurs waar hij stond. Nu is er ook een VW T6 met niet alleen een eigen uiterlijk. Ook het interieur is weer anders dan bij de anderen. De buitenkant heet een cool surf design te zijn. Je ziet een surfer compleet met plank voor een brekende golf staan. De tekst die erbij staat is Surfing Santa Cruz en die komt op meerdere plekken terug. Binnen zien we meubels uit natuurhout, op de vloer eiken. De T6 die als basis dient is 5,30 meter lang, de versie met de lange wielbasis. Opvallend is dat de gemonteerde slaapbank (bedmaat 176 bij 100 centimeter) voor de draaibare cabinestoelen staat. Achter de bank is de keuken. Het Reimo hefdak opent naar achteren. Stahoogte tijdens het koken dus. De CoolMatic koelkast staat op ooghoogte en je trekt hem als een la naar voren. Er is 1 pitje om op te koken. De vers- en afvalwatertank hebben een inhoud van ieder 26 liter.

Het tentdoek in het hefdak is voorzien van verschillende ramen met rits. Door het gebruik van insectengaas kunnen ze ’s avonds open blijven. De VW is inclusief hefdak precies 199 centimeter hoog. Dat past in de meeste parkeergarages. De T6 is voorzien van de nodige assistsystemen die het comfort voor de bestuurder tijdens het rijden verhogen. Het licht werkt automatisch, er zijn parkeersensoren voor en achter en stoelverwarming. Onder de kap ligt een 2 liter TDI SCR Blue Motion motor met vierwielaandrijving (4 Motion). Hij is er vanaf 52.890 euro.

www.diereisemobil-manufaktur.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS