ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Franse knoop
Franse knoop
Love2camp

Franse knoop

  1. 12 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Gelijk met het nieuwe jaar, begonnen bij Love2camp’s Martine de kampeerkriebels. Ze moest en zou de perfecte camping vinden en deed een verrassende ontdekking.

Nieuwe kansen, nieuwe vakanties

2018 is begonnen. Een nieuw jaar, nieuwe kansen én nieuwe kampeervakanties. Ik kijk er al naar uit. Marije, de andere helft van Love2camp, heeft haar zomervakantie in oktober al vastgelegd. De ‘vroegboekmuts’ vertelde er al over.

Terwijl zij zich suf googelde, Zooverde en CampingStreetviewde was kamperen nog een ver van mijn bed show. Laat staan dat ik al een camping zou reserveren. Maar nu 2018 is begonnen, begint het bij mij toch ook te kriebelen. Waar gaan we deze zomer heen?

Francofiel

Rondreizen door Scandinavië of Zuid-Engeland lijkt me fantastisch. Ik denk alleen dat mijn kroost hier anders over denkt. Zij willen zwemmen en vriendjes maken. En vooral dat laatste is lastig als je steeds verkast. Bovendien is mijn wederhelft een Francofiel. En vooruit, hij heeft ook iets in te brengen, dus dit jaar wordt het toch weer Frankrijk.

Nu die kogel in ieder geval door de kerk is kan ik beginnen aan de zoektocht naar DE camping. De eisen liegen er niet om: kindvriendelijk, mooi weer, ruime plekken, niet te massaal maar wel een beetje levendig, leuke dorpjes en restaurantjes in de buurt en het liefst ook nog bij een rivier of de zee.

Franse knoop

De perfecte camping bestaat (niet)

Al dagen struin ik het internet af. Steeds als ik denk dat ik de ideale bestemming heb gevonden, gooit een negatieve review roet in het eten. Het sanitair zou vies zijn, de douches koud, het brood oud of er is een muggeninvasie. Over iedere camping die mij leuk lijkt schrijft iemand iets negatiefs.

Ik word er bijna wanhopig van. Gelukkig realiseer ik me net op tijd iets heel belangrijks: kamperen is leuk! Ik ga op vakantie met de drie mensen die me het dierbaarst van alles en iedereen zijn. Met hen is iedere vakantie een feestje. Ook als de camping onverhoopt wat tegenvalt.

En zo kan het dat ik zojuist de knoop heb doorgehakt. De camping is gereserveerd. Komende zomer rijden wij met de Love2camp-caravan richting de Côte d’Azur. Misschien komen we in de file, is de kampeerplek klein of valt het weer tegen. Dan nog maken we er wat van. Wij gaan kamperen. Ik kan niet wachten.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Love2camp NIEUWS